Nicio rudă nu-l va conduce pe ultimul drum pe Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid

Publicat: 24/03/2020 | 17:44

Lorenzo Sanz, fost preşedinte al lui Real Madrid, a murit, după ce a fost infectat cu coronavirus. Nicio rudă nu va fi alături de el pe ultimul drum, din măsuri de siguranță luate de guversnul spaniel. Trupul neînsuflețit va fi incinerat la crematoriul Samn Lorenzo, din El Escorial.

”Tatăl meu a murit. Nu a meritat un sfârșit într-o asemenea manieră. Unul dintre cei mai buni, cei mai curajoși și muncitori oameni pe care i-am văzut în viața mea. Familia lui și Real Madrid au fost pasiunea lui”, a scris fiul lui Sanz sâmbătă, după decesul lui Lorenzo Sanz Duran, pe Twitter.

Lorenzo Sanz avea 76 de ani

Sanz a fost internat la un spital din Madrid, unde a fost diagnosticat cu COVID-19. Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele zile. El suferea de mai multe afecţiuni respiratorii, dar şi de diabet.

Cine a fost Lorenzo Sanz

Sanz a fost la cârma echipei Real Madrid din noiembrie 1995 până în iulie 2000, perioadă în care echipa a cucerit de două ori Liga Campionilor după o așteptare de 32 de ani. În palmares mai figurează titlul în Primera, o Supercupă a Spaniei și una Intercontinentală.

Pe 24 mai 2000, Real Madrid a câștigat pentru a 8-a oară Liga Campionilor în finala contra Valenciei lui Adrian Ilie la Paris, dar peste două luni Lorenzo Sanz a pierdut alegerile în fața lui Florentino Perez.