Nici vorbă să divorțeze! Ilie Năstase, luat “în custodie” de soție. “Da, este adevărat, mi-am făcut…”

Publicat: 07/05/2020 | 23:45

Nici vorbă să divorțeze… Ilie Năstase și-a făcut buletin de Constanța și a fost luat în “custodie” chiar de soția lui, Ioana Simion. Semn că relația este departe de sfârșitul anticipat de mulți. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre telenovela momentului din showbiz.  

În urmă cu aproximativ o lună, Ilie Năstase anunța că imediat ce pandemia de COVID-19 va lua sfârșit, el și Ioana Simion vor organiza o nuntă ca-n povești, cum rar s-a mai văzut în România. Doar că, între timp, între ei ar fi apărut anumite discuții, în urma cărora bruneta ar fi luat în calcul chiar să divorțeze, iar cununia civilă făcută anul trecut să devină istorie.

(VEZI AICI: ILIE NĂSTASE ȘI SOȚIA FAC BĂI DE SOARE PE DOROBANȚI)

Este, însă, greu de crezut că Ilie Năstase și Ioana Simion vor ajunge la separarea definitivă. Între ei, de-a lungul timpului, au mai existat tensiuni, dar lucrurile s-au calmat de fiecare dată. La fel se va întâmpla probabil și acum. Noutatea este că, recent, fostul lider ATP și-a făcut, potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, buletin de Constanța.

Pe care este trecută fix adresa pe care soția lui o are, la rândul ei, în actul de identitate, bruneta fiind originară din orașul de la malul mării.

“Pe Bulevardul Mamaia stau, este pe adresa soției!”

Sursele noastre susțin că Ilie Năstase locuiește, în continuare, la respectiva adresă, alături de Ioana Simion, de care nu ar avea de gând să divorțeze, în ciuda ultimelor speculații.

Da, este adevărat, mi-am făcut buletin de Constanța. Pe Bulevardul Mamaia stau, este pe adresa soției”, a confirmat Ilie Năstase pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

De precizat că “Nasty” anunțase de ceva timp că intenționează să se stabilească la Constanța și să scape de viața agitată și plină de tentații din Capitală. Iar ce s-a întâmplat anul trecut, când a fost „victima” unei gafe uluitoare, l-a convins și mai mult să facă respectivul pas.

Ilie Năstase și Ioana Simion se relaxează la o cafenea de fițe

(CITEȘTE ȘI: REBELUL ILIE NĂSTASE S-A CUMINȚIT, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Buclucul din broșură

În ianuarie 2019, Primăria București a editat o broșură intitulată “O sută de personalități bucureștene”. Mircea Eliade, Tudor Arghezi, Henri Coandă sau Ilie Năstase sunt doar câteva dintre celebritățile care apar pe listă. Doar că în cazul fostului mare sportiv, scrie că “este un fost jucător profesionist de tenis de câmp, a fost numărul doi mondial de două ori”.

(NU RATA: LA NICI O LUNĂ DE LA CUNUNIE, ILIE NĂSTASE & SOȚIA SE PLICTISESC ÎN DOI!)

O gafă mare din moment ce “Nasty” a fost primul lider ATP, ocupând locul 1 din august 1973 până în iunie 1974. Eroarea l-a determinat pe ex-sportiv să anunțe că se va muta la Constanța, orașul natal al soției sale, Ioana Simion.

E adevărat că am fost și numărul 2 mondial, prin 1974 sau 1975. Ca să ajungi numărul 1 trebuie să treci și pe la numărul 2. Dar am fost și numărul 1. Mai mult de atât nu se poate. Poate cei de la Primărie cred că a fi numărul 2 e maximum! Eu nu mă supăr, ei trebuie să se supere pentru că fac astfel de greșeli.

Mă mut în Constanța! Poate și candidez la Primărie. Uite, chiar acum plec spre Constanța să văd cum mă primesc oamenii de acolo și o să văd ce decizie voi lua. De 10 ani am apartament acolo. Constanța ar deveni primul oraș din lume cu doi foști număr 1 mondial. Acum, am fi doi foști numărul 2 mondial”, declara, cu umor, la momentul respectiv, Ilie Năstase pentru Libertatea.

Ioana și Ilie Năstase, cununie civilă în 2019

Vă reamintim că Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019, după ce au mers în fața ofițerului de la starea civilă împreună cu câțiva apropiați. Fostul tenismen se află la cea de-a cincea căsătorie. Originară din Constanța, Ioana a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar, din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani, are un băiat care a făcut-o, deja, bunică.

De partea cealaltă, Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii. Prima mare iubire a fostului lider ATP a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică, Nathalie (42 de ani). În 1980, a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani).

(VEZI AICI: CUM A REUȘIT ILIE NĂSTASE SĂ-ȘI ÎMBUNEZE CONSOARTA)

Mariajul nu a mers, au divorțat, iar Nasty s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu. Din mariajul lor, care s-a încheiat în 2010, au rezultat două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). A urmat căsnicia Brigitte Sfăt, însă și de aceasta a divorțat în 2018, după cinci ani de mariaj și opt de relație.

Ilie Năstase și Ioana Simion, după ce s-au cununat civil

Cum a cunoscut-o pe Ioana

Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana”, a povestit Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)