Nici pe străzi n-are rival! Ce bolid de lux conduce Dani Mocanu. A scos din portofel o avere, pentru bijuteria pe patru roți

Publicat: 19/01/2020 | 19:53

Dani Mocanu, unul dintre maneliștii care rup Youtube-ul în două ori de câte ori lansează o piesă, vrea să fie rege și pe șosele, nu doar în muzică! Așa se face că a scos din buzunar o sumă frumușică pentru a conduce un bolid de lux și pentru a impresiona domnișoarele. 

Dani Mocanu este exemplul viu că muzica te poate face rege! Rege pe Youtube, dar și pe șosele. Dani Mocanu și-a achiziționat recent un bolid de toată frumusețea, pentru care a scos din portofel zeci de mii de euro. Negru, elegant și rafinat, Mercedesul cumpărat de Dani Mocanu face furori pe străzi! Dani Mocanu a postat pe contul său de Instagram prima fotografie cu bolidul de lux, iar fanii l-au felicitat imediat pentru noua achiziție.

Dani Mocanu, aroganțe peste aroganțe

Știm cu toții că lui Dani Mocanu îi place tare mult să trăiască în lux și opulență, așa că manelistul nu ratează nicio ocazie să le dea peste nas cârcotașilor și să le arate că nu-i lipsește nimic: nici femeile, nici banii, nici faima!

Așa că după implantul de păr, manelistul a demonstrat că nu a rămas falit, ci din contră! Își permite să facă ce vrea, când vrea, indiferent care este prețul aroganțelor pe care le face.