Nici nu poți să te uiți! Provocarea anului vine de la Sandu Lungu: cum bea luptătorul de MMA 20 de ouă pe nerăsuflate! VIDEO

Publicat: 09/04/2020 | 17:06

Dincolo de pandemia de coronavirus, de ceva vreme am intrat și în sezonul provocărilor, în care vedete din showbiz sau sportivi își aruncă mănușa. Sandu Lungu, poreclit Muntele Bihorului, nu stă deoparte. El a lansat, însă, o provocare, pentru doi amici, greu de dus la capăt. (CITEȘTE ȘI: RĂZBOI TOTAL! SANDU LUNGU “MUNTELE BIHORULUI” VS. NEDIM NUHANOVIC “MUNTELE BALCANILOR”, GATA DE SHOW! TOATE DETALIILE DESPRE CEL MAI AȘTEPTAT MECI DE KICKBOXING AL ÎNCEPUTULUI DE AN)

Concret, Sandu Lungu a luat un covraj cu 20 de ouă și le-a arătat celor doi pașii greu de reușit. A spart ouăle într-un vas, apoi le-a dat pe gât pe nerăsuflate! ”Îi provoc pe prietenii mei Ciprian Sora și Cristi Spetcu să bea un shake de ouă crude, așa, old school!???”, a scris Lungu în dreptul clipului în care incredibilul se produce! (CITEȘTE ȘI: COLOSUL SANDU LUNGU ÎL PUNE LA PUNCT PE INTERLOPUL BEBINO: ”AM AUZIT DOAR DE CONDAMNĂRILE LUI, NU ȘI DE VREO REALIZARE SPORTIVĂ”)

Ii provoc pe prietenii mei Ciprian Sora si Cristi Spetcu sa bea un shake de oua crude asa old school!???

Publicată de Sandu Lungu Oficial pe Luni, 6 aprilie 2020

Sandu Lungu s-a lansat și-n MMA

Alexandru Lungu este un judoka, luptător de arte marțiale mixte și kickboxer român. Lungu a atacat și categoria supergrea din MMA. Profesionist din 2005, Lungu a luptat în diferite turnee, precum Pride Fighting Championships, Cage Rage sau K-1, atât în MMA, cât și în Kickboxing.