Nici măcar machiajul nu îi mai ascunde vânătăile! Detaliul șocant văzut de internauți, la o poză cu Vulpița de la Acces Direct

Publicat: 24/06/2020 | 21:17

De la demisia asistentei Emily Burghelea de la Acces Direct, internauții au început tot mai mult să dea crezare spuselor acesteia. Mai exact, cei din mediul online sunt de părere că, într-adevăr, Vulpița este bătută cu bestialitate de Viorel, iar ultima fotografie postată de Veronica Stegaru a ridicat numeroase semne de întrebare. 

Vulpița de la Acces Direct a stârnit controverse cu ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagramul său. În imagine, Veronica Stegaru este machiată profesional, însă la ochiul drept…pare că ar avea o vânătaie! Mai mult, internauții au sesizat acest lucru și i-au lăsat numeroase comentarii Vulpiței de la Acces Direct, dar și câteva comentarii pentru echipa emisiunii de la Antena 1.

NU RATA – VULPIȚA, SURPRIZĂ DE MILIOANE DIN PARTEA LUI RAFAELO. VIOREL O SĂ-ȘI IASĂ DIN MINȚI: ”VERONICA, ȚI-AM LUAT…”

„Ce o tot machiați…nu e destul că a bătut-o Viorel? /  Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine… / Arăți de parcă te-a lovit trenul / Pari mai bătrână cu machiaj” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, la fotografia cu pricina.

Vulpița de la Acces Direct, cu vânătăi

Vulpița a primit colete cu haine, din partea unei telespectatoare

Vă spuneam zilele trecute că telenovela de la Acces Direct cu Vulpița și Viorel a împărțit țara în două. Într-o tabără s-au poziționat oamenii care o critică pe Veronica Stegaru și nu suportă să o vadă la televizor, iar în cealaltă parte se află cei cărora le este milă de Vulpița și care o simpatizează.

CITEȘTE ȘI – IPOSTAZA ÎN CARE VULPIȚA NU A FOST VĂZUTĂ NICIODATĂ. APARIȚIA I-A LĂSAT PE TOȚI CU GURA CĂSCATĂ ȘI L-A SCOS DIN MINȚI PE VIOREL. FOTO

Deși ultimele zile au fost unele destul de încărcate din punct de vedere emoțional pentru Veronica Stegaru, aceasta a avut parte de o bucurie care a lăsat-o cu ochii în lacrimi. Mai exact, o doamnă care o simpatizează pe Vulpiță i-a trimis acesteia 4 colete cu haine noi, de firmă, genți, accesorii și multe altele, iar Veronica a fost extrem de încântată. La fel a fost și Viorel, care i-a mulțumit doamnei respective pentru inițiativa ei.