Nici cu interlopii nu i-a fost așa greu! Cum a înghițit Florin Salam supozitor în loc de pastilă pentru durere de cap

Publicat: 07/05/2021 | 17:03
Florin Salam a pățit-o! Și nu s-a sfiit deloc să le povestească apropiaților, la un pahar, ce i s-a întâmplat. Era după o beție, în urma căreia manelistul nu se simțea prea bije și a avut nevoie de o pastilă de cap. Doar că aici s-au încurcat ițele.
Florin Salam și-a tras ochelarii fumurii pe ochi și, dintr-o vorbă în alta, a ajuns și la episodul în care a fost personajul principal. Și a pățit-o! A vrut să-și ”liniștească” tâmplele după o petrecere, dar a încurcat pastilele. Acum a povestit-o amuzat. ”Am vrut să iau o pastilă de aia după băutură și în loc să iau de răceală, am înghițit supozitor. L-am luat imediat! Mă miram eu ce-i așa… Am zis că e unt, margarine…de aia…”, le-a povestit Salam unor prieteni care au izbucnit în râs. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI DEMENȚIALE! ȘEFII CLANULUI DUDUIANU L-AU ”ÎNGROPAT” ÎN MII DE EURO PE SALAM)
@mosu.spoitoru#supozitor#foryoupage #v

♬ sunet original – mosu spoitoru

Altfel, celebrul manelist a trecut prin multe la viața lui, acesta fiind un episod cu un final care trezește zâmbetele. Nu cu mult timp în urmă, Salam era prins la mijloc de grupările interlope, care l-au ”secat” de bani. Plus unele amenințări la care supus nu a fost doar el, ci și colegi de breaslă. Dar cântărețul a rezolvat și această problemă delicată. A tras linie și i-a pus la punct pe interlopi, transmițându-le un mesaj tranșant.

Câțiva dintre apropiații celebrului artist au dezvăluit că acesta este dispus să ceară ajutorul autorităților ca să scape de situațiile inconfortabile în care este târât fără voia sa, iar dușmanii lui deja au primit mesajul. Și, au mai declarat sursele din anturajul artistului, el s-a gândit chiar să vorbească despre ilegalitățile în care sunt implicați diferiți interlopi. “Florin Salam le-a transmis că, dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil. Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate. Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează. Știe că trebuie după să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste ăresiunii. El a mai renunțat, de câteva ori, și la muzică din cauza interlopilor, dar, de această dată, simte că i-a ajuns cuțitul la os”, a povestit unul dintre apropiații celebrului artist pentru wowbiz.ro. Ceea ce, ulterior, a și făcut!

Sursa foto / video: Instagram /  Tik Tok