NEWS ALERT! Un elicopter militar s-a prăbuşit! Doi pasageri au murit, alţi cinci sunt grav răniţi

Publicat: 16/04/2020 | 08:16

Tragedie aviatică, într-o zonă muntoasă din sudul Franței! Două persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost grav rănite, după ce un elicopter militar s-a prăbușit. 

Potrivit informațiilor oferite de Le Parisien, un elicopter militar s-a prăbușit într-o zonă muntoasă din subul Franței, iar în urma cumplitei tragedii aviatice, cel puțin două persoane și-au pierdut viața și ale cinci sunt în stare gravă, la spital.

„A avut loc un accident de elicopter în zona comunei Bouilh-Devant, în departamentul Hautes-Pyrénées. La bord erau şapte persoane, două au murit, iar cinci au fost rănite”, a declarat un reprezentant al Prefecturii regionale.

CITEȘTE ȘI – AVION PRĂBUȘIT, NU SE ȘTIE NUMĂRUL MORȚILOR! CÂTE PERSOANE SE AFLAU LA BORD + ANUNȚUL UNUI CONSILIER

Sursa citată mai informează că tragedia s-a petrecut în timp ce elicopterul de tip Cougar aparţinea Regimentului 5 de luptă din orăşelul Pau se afla în timpul unui zbor de antrenament. Cu toate acestea, pentru moment nu se știe cu exactitate ce anume a dus la tragedia petrecută în aer.

Procurorul din Tarbes, Pierre Aurignac s-a ocupat de caz și coordonează investigația, pentru a se afla adevăratul motiv al prăbușirii aparatului de zbor. Din păcate pentru două persoane care se aflau la bordul elicopterului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva.