NEWS ALERT! SMS-ul pe care românii l-au primit în urmă cu puține momente! Situația s-a agravat. ”Rămâneți în casă…”

Publicat: 21/03/2020 | 18:24

În urmă cu puțin timp, un mesaj  RO-ALERT a fost trimis tuturor românilor. Situația a scăpat de sub control astăzi, în Capitală în toată țara. Mulți români au fost surprinși în parcuri și în multe spații de recreere, în aer liber. Motiv pentru care, autoritățile sunt nevoită să ia din nou măsuri drastice.

Gradele ridicate din termometre i-au ”ispitit” astăzi pe cei mai mulți dintre români să iasă afară din case, fără să țină cont însă de recomadările autorităților. RO-ALERT, a transmis un mesaj important în jurul orei 18:00.

”RESPECTAȚI recomandările pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus COVID-19. RĂMÂNEȚI în casă, pe cât posibil! EVITAȚI  contactul direct sau apropiat cu alte persoane! MENȚINEȚI distanța de minimum 2 metri față de ceilalți! NU atingeți suprafețe pe care au pus mâna și alte persoane! FERIȚI-VĂ de zonele aglomerate” SPĂLAȚI-VĂ pe mâini cît mai des posibil! NU VĂ ATINGEȚI cu mâinile faț, nasul, gura sau ochii! ASIGURAȚI-VĂ că regulile sunt respectate de vârstnici. Ei sunt cei mai expuși îmbolnăvirii! INFORMAȚI-VĂ!”, a fost mesajul RO-ALERT trimis românilor.

Pentru mai multe informații, românii sunt rugați să acceseze: https://stirioficiale.ro/