NEWS ALERT! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în toată Capitala pentru a verifica dacă bucureştenii se supun restricţiilor

Publicat: 24/03/2020 | 23:54

Din cauza epidemie de coronavirus care a ajuns și în România au fost instaurate unele măsuri de siguranță care să oprească răspândirea virusului.

NEWS ALERT! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în toată Capitala pentru a verifica dacă bucureştenii se supun restricţiilor —> https://bit.ly/2QKIwch

Publicată de Cancan.ro pe Marţi, 24 martie 2020

Printr-o ordonanță militară, autoritățile din România au impus restricții de circulație pe timp de noapte, iar cetățenii trebuie să rămână acasă în intervalul orar 22.00 – 06.00. Deplasările se pot face numai în anumite condiții și numai dacă este vorba despre situații urgente, justificate, cei care părăsesc domiciliul fiind obligați să aibă asupra lor documentele de identitate, precum și adeverință de la locul de muncă, asta în cazul în care trebuie, neapărat, să meargă la serviciu sau revin de la serviciu la ore târzii.

În Capitală, pentru a se asigura că restricțiile se respectă au fost derulate mai multe acțiuni ale Brigăzii Rutiere, care verifică în ce măsură se supun bucureștenii restricțiilor de circulație în intervalul 22.00-06.00.