NEWS ALERT! Polițiștii circulă pe străzi cu portavoce și îndeamnă românii să stea în case! VIDEO

Publicat: 22/03/2020 | 21:08

După noile măsuri anunțate de Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, în conferința de sâmbătă seară, respectiv că cetățenii români nu mai au voie să circule  după ora 22:00 până la 06:00 pe străzi, patrulele de polițiști din Capitală, dar și din alte orașe au ieșit să verifice cartierele începând cu ora 20:00, dar și pentru a le transmite românilor să râmână în case.

Marcel Vela a anunțat aseară că activitatea cabinetelor stomatologice şi a mall-urilor va fi suspendată temporar începând de dumincă seară și că circulaţia persoanelor va fi limitată, între orele 06:00 – 22:00 fiind recomandate doar deplasările în interes de serviciu, la cumpărături, pentru activităţi sportive individuale sau pentru nevoile animalelor de companie. De asemenea, în acest interval, oamenii nu au voie să circule într-un grup mai mare de trei persoane pe stradă.

În această seară, Poliția Rutieră a Capitalei a fost surprisă în mai multe zone din București, anunțând un mesaj de alertă cu portavocea.

„Atenție, este un anunț oficial. Vă rugăm să rămâneți în casă, ca urmare a ultimelor măsuri luate”, a fost mesajul strigat de autorități în zone precum Obor și Militari.

Și în Argeș, polițiștii circulă pe străzi

La aceeași oră, polițiștii din Topoloveni și Pitești au început să patruleze pe străzile din orașe și să le spună românilor să rămână în locuințe.