NEWS ALERT! Marcel Vela a anunţat Ordonanţa nr. 9! Care sunt noile reguli şi de când intră în vigoare în România. Schimbări drastice

Publicat: 11/04/2020 | 12:19

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Velea, a declarat că o nouă ordonanță militară va fi emisă, cel mai probabil săptămâna viitoare, în contextul pandemiei de coronavirus care afectează România.

”După 8 vine întotdeauna 9”, a spus Vela, menționând că trebuie introduse ”excepțiile de la rigurozitate”, așa cum s-a întâmplat în cazul șoferilor și cu navigația.

”Da, după 8 vine întotdeauna 9. Săptămâna viitoare vom da, probabil, încă o ordonanţă, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de sud, graniţa cu Bulgaria, Ungaria, unde există un tranzit pentru muncile agricole. Ar mai trebui să introducem în excepţiile de la rigurozitate, aşa cum am făcut cu şoferii, şi cu navigaţia pe vase”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, la Digi 24.

(CITEȘTE ȘI: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!)

”Cu siguranță, va mai exista o ordonanță!”

”Mai sunt şi alte propuneri făcute de colegii miniştri. Probabil în funcţie de decretul pe care îl va emite preşedintele Klaus Iohannis vor apărea modificări. Cu siguranţă, va mai exista o ordonanţă. Se va numi 1, dacă se semnează decretul, sau 9”, a mai transmis Marcel Vela.

(VEZI ȘI AICI: SE SCHIMBĂ TOT CE ŞTIAM DESPRE CORONAVIRUS! CARE SUNT ROMÂNII CU RISC MAXIM DE DECES DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI! STATISTICA OFICIALĂ ESTE ÎNGRIJORĂTOARE)