Netflix, cel mai mare câștigător de pe urma pandemiei! Incredibil câți abonați a strâns în ultimele trei luni

Publicat: 22/04/2020 | 14:32

Platforma de streaming Netflix este principalul câștigător la nivel mondial în această perioadă de criză, cel puțin asta relatează cifrele din ultimele luni. Abonările la platofrma online este dublu anul acesta față de toți ceilalți ani. De asemenea, compania a raportat cea mai mare creștere din ultimii 13 ani, de la deschiderea site-ului.

Netflix a câștigat în ultimele trei luni aproximativ 16 milioane de abonați din întreaga lume, aproape cât populația totală a României.

Conform reprezentanței, acest număr este dublu față de creșterea trimestială preconizată. De asemenea, Netflix și-a triplat profitul, relatează Associated Press.

CITEȘTE ȘI:  INTERVIURILE GÂNDUL. Horia Brenciu, invitatul Cristinei Stănciulescu: „Îmi doream

Platforma online a încheiat luna martie cu 183 de milioane de abonați la nivel mondial.  O creștere de 23% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Compania din Los Gatos, California, a câștigat 709 milioane dolari în primul trimestru şi şi-a triplat profitul față de anul trecut.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚ. Klaus Iohannis: „După 15 mai vom putea să ne mișcăm mai liber, însă

Netflix estimează că va adăuga alţi 7,5 milioane de abonați din aprilie până în iunie, în condiţiile în care în al doilea trimestru din anii trecuţi se abonau, în medie, 2,7 milioane de persoane.