Nepotul Regelui Mihai a făcut anunțul cel mare! El și soția lui așteaptă primul lor copil. „Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria”

Publicat: 01/06/2020 | 18:05

Vești bune vin din parte nepotului Regelui Mihai. Fostul principe a făcut marele anunț. Chiar de 1 iunie, ziua copilului, acesta a făcut public faptul că soția lui, Alina-Maria, este însărcinată.

Fostul principe Nicolae a făcut anunțul pe contul său oficial de Facebook. Acesta a posta o fotografie cu el și soția sa, însoțită de un mesaj impresionant. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL REGELUI MIHAI A RĂMAS FĂRĂ PERMIS! POLIȚIȘTII L-AU PRINS GONIND CU MAȘINA)

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil. Va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu Regele Mihai”, este anunțul fostului principe.

Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder au apărut în public pentru prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans. Însă, cei doi se cunoşteau de mai multă vreme. S-au căsătorit în urmă cu un an și jumătate, iar la nunta care a avut loc la Sinaia au participat sute de invitați.

Nicolae, exclus din linia de succesiune

Nicolae Medforth-Mills a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României în urmă cu doi ani. Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru ar fi fost nașterea unei fetițe, provenită dintr-o relație amoroasă a lui Nicolae. Anul trecut, în urma unui test, a fost confirmată paternitatea lui Nicolae.

Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. (VEZI ȘI: NEPOTUL DEZMOȘTENIT AL REGELUI MIHAI ARE PROBLEME FINANCIARE! A ÎNREGISTRAT PIERDERI DE…)