Nepotul multimilionar al lui Gigi Becali a petrecut de ziua lui în “carantină” cu iubita. Iar surpriza a fost…

Publicat: 20/03/2020 | 12:24

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului, se poate considera un bărbat norocos! Chiar dacă situația în care ne aflăm cu toții nu aduce prea multe bucurii, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali are toate motivele să zâmbească și să fie mândru de femeia de lângă el. 

Fă rai din ce ai! Se pare că pe același principiu merge și Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, căci știe cum să-și clădească fericirea chiar și pe vreme de criză. Sau, în contextul actual, pe epidemie de coronavirus! (CITEȘTE ȘI: ”BĂIATUL” MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI ȘI-A ASUMAT-O PE CUMINȚICA GĂBIȚA). 

La împlinirea vârstei de 38 de ani, Vasile Geambazi  nu a dat vreo petrecere de fițe, ci a stat acasă, ca toți românii care respectă regulile impuse de autorități în vremea pandemiei de coronavirus.

„Te ador, iar viața ta să fie un veșnic curcubeu…”

Geambazi a petrecut ziua de naștere în „carantină”, alături de frumoasa lui iubită. Cu toate acestea, blondina lui, Gabriela Pavel, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i organiza o super-petrecere, la domiciliu. Îmbrăcați lejer, cei doi s-au distrat de minune și, mai mult ca sigur, cel mai important pentru ei a fost faptul că au fost împreună, unul lângă altul, într-o zi atât de specială. Chiar dacă iubitul ei nu mai este la prima tinerețe, Gabriela Pavel știe ce să facă pentru a menține vie flacăra pasiunii și pentru a-l face pe Vasile Geambazi să se simtă ca un adolescent: curg declarațiile de iubire, fotografiile emoționante și dragostea e la ea acasă. Pardon, la ei acasă!

Vasile Geambazi și Gabriela Pavel nu își ascund sentimentele

Pe contul său de Instagram, focoasa Gabriela Pavel a postat mai multe fotografii cu ea și nepotul finanțatorului de la FCSB, alături de un mesaj care, cu siguranță, ar topi inima oricărui bărbat. Blondina nu a avut nicio reținere să-i facă bărbatului iubit cea mai frumoasă declarație de dragoste, care suna așa:

„Astăzi am sărbătorit. Acasă, restrâns, într-o atmosferă de iubire și zâmbete. Acum, îți voi ura și aici.
La mulți ani, sufletul meu! Ești TOT ceea ce m-am rugat la Dumnezeu să îmi dea! Te ador, iar viața ta să fie un veșnic curcubeu începând de astăzi ! ❤
#stamacasa #stayhome #happybday #bdayparty #home”, a fost mesajul postat de Gabriela Pavel, pentru Vasile Geambazi, pe rețeaua de socializare. (VEZI ȘI: SEXY-URLAȚI L-A RECLAMAT LA 112 PE IUBITUL MILIONAR DUPĂ UN SCANDAL NOCTURN!)

Distracția a fost cu atât mai mare cu cât alături de Vasile Geambazi au fost și copiii rezultați în urma mariajului cu Alina.

Vasile Geambazi și Gabriela Pavel, iubire înfocată

În urmă cu un an, nepotul latifundiarului din Pipera și-a asumat relația cu blondina Gabriela Pavel și se pare că, de atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Imediat după ce a început povestea de iubire cu Gabriela Pavel, Vasile Geambazi nu s-a mai ferit deloc de ochii lumii și a răsfățat-o pe blondină în restaurante de lux și vacanțe romantice.

Vasile Geambazi, nepotul patronului de la FCSB, a cunoscut din nou iubirea după ce a divorțat de soția lui, Alina, la notar, în primăvara anului 2019, atunci când au decis că drumurile lor trebuie să se separe definitiv. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali a făcut tot timpul eforturi pentru a avea o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit și doi copii. Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace, însă lucrurile dintre ei nu au mai putut fi remediate. Divorțul celor doi a fost unul dintre cele mai comentate subiecte din showbiz, la momentul respectiv. (NU RATA: POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ AU ”TĂBĂRÂT” PE GIGI BECALI)

Geambazi, mai bogat cu 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul lui 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Vasile Geambazi și Gabriela Pavel sunt nedespărțiți

Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali. Vasile Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să fie convins că poate să-i lase pe mână mai multe afaceri nepotului său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)