Nepotul lui Florin Salam este finalist la X Factor 2020. Adrian Petrache a creat un moment emoționant pe scenă alături de frații lui

Publicat: 11/12/2020 | 22:26

Nepotul lui Florin Salam s-a clasificat în finala X Factor 2020. Adrian Petrache a încântat jurații cu o piesă în limba franceză, interpretată alături de frații lui.

Între Iulian Selea și Adrian Petrache, Loredana a ales să meargă în finala emisiunii X Factor cu nepotul lui Florin Salam. Tânărul i-a cucerit irevocabil pe jurați.

”Aș vrea să îi aplaudați pe frații mei! Le mulțumesc din suflet! Familia este ceva care îți dă o putere și o emoție… nu știu cum să explic! Vă mulțumesc din suflet, frații mei! Vă mulțumesc din tot sufletul meu”, a zis nepotul lui Florin Salam imediat după ce a încheiat momentul.

CITEȘTE ȘI: Nepotul lui Florin Salam a făcut show la Românii au talent! Cum a impresionat Adrian Petrache juriul de la Pro TV

Florin Ristei, unul dintre cei mai duri jurați din acest an, i-a lăudat prestația lui Adrian.

”Foarte bună alegerea piesei. Vorbești chiar foarte bine franceză, cu ”r”-ul acela. Mama e profesoară de franceză, deci! Lupta este strânsă”, a declarat Florin Ristei vis-a-vis de prestația lui Adrian Petrache.

”Am tras cu urechea de la repetiție și mi-a plăcut foarte mult de acolo ce se întâmplă! Ați avut un grup foarte bun! Foarte bun! A fost fix ceea ce a trebuit! Ai gândit foarte bine, dacă tu ai ales piesa! E foarte important să fii și inteligent muzical și să știi cu ce să te pui în valoare.”, a spus  și Delia.

CITEȘTE ȘI: Nepotul lui Florin Salam a făcut show la Românii au talent! Cum a impresionat Adrian Petrache juriul de la Pro TV

Loredana Groza l-a ales pe nepotul lui Florin Salam

”Adrian, ce-mi place la tine și ce am admirat din prima clipă în care ai apărut aici, la audiții, este că nu ai frică! Îți place să riști! Îți place să iei un lucru care există deja și să-l reinventezi! Ăsta este un lucru extraordinar!”, a fost reacția Loredanei Groza.