Nepotul lui Florin Salam a făcut show la Românii au talent! Cum a impresionat Adrian Petrache juriul de la Pro TV

Publicat: 13/03/2020 | 20:49

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam a făcut show la Românii au talent! Tânărul a reușit să smulgă ropote de aplauze și să impresioneze juriul de la Pro TV, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. 

În această seară, la Românii au talent și-a făcut apariția un super-personaj! Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, tânărul care în vară a devenit viral după ce a reușit să ia o notă excelentă la examenul de Bacalaureat. Adrian Petrache a impresionat juriul prin interpretarea sa și chiar dacă a fost emoționat, tânărul a dat tot ce a avut mai bun, pe scenă și i-a lăsat pe toți muți de uimire!

„Sunt student la Facultatea de Drept. Nimeni din familia mea nu a apucat să meargă la facultate și mama mea a terminat 12 clase și a luat Bacalaureatul, dar din partea noastră, a bărbaților, nu a mai făcut nimeni asta.
Experiența Românii au talent e cea mai importantă apariție pentru mine. Este o realizare imensă! Mi s-au înmuiat picioarele, vorbesc serios! Sunt dintr-o familie de lăutari, familia mea din asta își câștigă existența!” a spus Adrian Petrache, la Românii au talent.

Adrian este nepotul lui Florin Salam și este, după cum chiar el a menționat, primul bărbat din familia manelistului care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Adolescentul a devenit viral în mediul online când a recunoscut, cu multă sicneritate şi bucurie, acest lucru.