Nepotul celebrului Napoleon s-a predat autorităților, după ce l-a tranșat pe Bebino! IMAGINI EXCLUSIVE

Publicat: 13/01/2020 | 12:15

Lumea interlopă a fost în stare de șoc, după ce doi oameni reprezentativi ai unor clanuri s-au ”măcelărit” în plină stradă și au ajuns în stare gravă la spital. Nu numai ei, ci și ”gărzile” lor, care au folosit, în sângeroasa luptă, tot arsenalul: topoare, săbii, cuțite. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații-bombă. (CITEȘTE ȘI: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA!” PROBA CARE ACREDITEAZĂ IPOTEZA SINUCIDERII. AVEM ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

Cezar, interlopul care în urmă cu câteva zile a fost implicat într-o dispute sângeroasă cu liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni, celebrul Bebino, s-a predat oamenilor legii.(NU RATA: CRISTINA TOPESCU A FOST GĂSITĂ MOARTĂ ÎN CASĂ!)

În urmă cu puțin timp, Cezar a ajuns la Poliția Capitalie. Bărbatul a fost adus de un motociclist, care face parte din grupul ”Hells Angels” . După ce a coborât de pe motor, un Harley, interlopul a intrat, extrem de relaxat, în sediul poliției, acolo unde îl aștepta avocatul.

Nepotul celebrului Napoleon s-a predat autorităților

În urma afirmațiilor făcute de presa că acesta ar fi cautat pentru un scandal cu liderul Clanului Sportivilor, care ar fi fost macelarit cu aproape 20 de lovituri de sabie. Cezar a decis să mergă la Poliție. Din câte susțin apropiații bărbatului, el nu ar face parte din niciun clan țigănesc, el fiind pe cont propiul. Din surse singure stim că dacă se va constata vinovația acestuia, Cezar ar putea fi numit de lumea interlopă din Capitala noul lider al lor.

”Tot cartierul acestuia împreună cu tot Bucureștiul strigă ”Ave Cezar” ai detronat omul care ne teroriza toți puștanii”, au declarat apropiații bărbatului.

Cezar a fost adus de un motociclist, care face parte din grupul ”Hells Angels

Motivul întâlnirii Bebino – Cezar

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat motivul pentru care Bebino, poreclit și King Kong din Berceni, și Cezar s-au întâlnit: o plată de 500 de euro, pe care primul interlop i-a cerut-o celui de-al doilea. De unde datoria? Povestea începe, de fapt, în luna octombrie a anului trecut. Atunci, Cezar Petcu, membru al Clanului Țiganilor, l-a ”altoit” pe un tânăr membru al unui alt clan, iar acesta a venit cu oamenii lui să-și ia revanșa. Doar că pentru Cezar s-a băgat nașul lui, Napoleon Gheorghe, antrenorul de box de la Dinamo. A rezolvat, atunci, cazul! (NU RATA: BEBINO, SCENE ULUITOARE ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE DIN CENTRUL VECHI DIN BUCUREȘTI)

Bebino avea să intervină și el. ”Vă luați de copilul meu? Cezar e copilul meu”, a tunat Bebino, către șeful clanului care a vrut să-l snopească pe Cezar. Și gata, tensiunile au luat sfârșit. Pentru o perioadă, pentru că Bebino avea să-l sune pe ”copilul” lui. ”Dă-mi banii ăia, 500 de euro, pentru că te-am rezolvat atunci”, ar fi fost cuvintele lui Bebino în telefon. Răspunsul lui Cezar: ”Nașul meu a rezolvat, nu tu!” A urmat un schimb de replici mai dur, dar cei doi s-au împlăcat, chiar atunci. Ba chiar au pus la cale un plan, să ”ciugulească” niște sute de euro.

”Combinația” s-a transformat în baie de sânge

”Hai să facem o combinație”, ar fi sunat înțelegerea. Adică, unul pocnește pe cineva, iar celălalt rezolvă cazul, pentru o ”cuvenită” sumă de bani. Zis și făcut. Cei doi și-au dat întâlnire, în ”Groapă”, pe Șoseaua Petricani. Fiecare a venit cu oamenii lui. (VEZI AICI: AGRESORII EMINESCU & TANCU AU LEGĂTURĂ CU UN INTERLOP CELEBRU)

Totul avea s-o ia razna! Bebino l-a pocnit pe Cezar în figură, în timp ce discutau. Atunci, gașca lui Cezar și-a scos arsenalul din mașină: topoare, săbii, cuțite. Și a atacat. Chiar Cezar l-a lovit cu o macetă în cap pe Bebino. Apoi, găștile s-au încins. A fost baie de sânge! Duși de urgență la spital, unul la Floreasca, altul la Sf. Pantelimon, cei doi au fost imediat băgați în operații. Bebino a avut cel mai mult de suferit, fiind, practic, acoperit de răni. Un deget îl pierduse pe câmpul de luptă, iar un altul a fost salvat, in extremis, de medici. De asemenea, pe tot corpul are tăieturi, mai mult sau mai puțin grave.