Nepotul celebrului Napoleon a mai făcut o victimă. Pe cine înjunghiat în spate interlopul care l-a „tranșat” pe Bebino

Publicat: 16/01/2020 | 14:16

Cezar Petcu sau Joe, membru al Clanului Țiganilor și totodată cel care l-a băgat în spital pe interlopul Bebino, zis și „King Kong din Berceni” a mai făcut o victimă! Se pare că în vara anului trecut, celebrul interlop, nepotul lui Napoleon a înjunghiat un bărbat în spate, în baia unui club din Capitală. 

Cezar Petcu, nepotul celebrului Napoleon, cel care l-a tranșat și l-a băgat în spital pe Bebino, a mai făcut o victimă! Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, interlopul s-ar fi certat vara trecută, într-un club din Capitală, cu un bărbat care i-ar fi aruncat câteva vorbe grele. Extrem de nervos că se face de râs în public, Joe l-a urmărit pe respectivul la baie, acolo unde l-a înjunghiat în spate, fără să stea pe gânduri.

Sursa citată informează că, din motive necunoscute, victima nu a depus plângere la poliție și, astfel, nepotul lui Napoleon a scăpat basma curată din toată situația șifonată și periculoasă pe care a generat-o.

Cezar Petru l-a băgat pe Bebino în spital

În urmă cu doar câteva zile, temutul interlop Joe i-a dat cu o macetă în cap lui Bebino, pe numele său real Marius Alin Alecu și se pare că scandalul ar fi pornit între cei doi din cauza unei datorii. Cei doi au ajuns de urgență la spital, însă cel mai șifonat a fost Bebino. Ieri, cancan.ro v-a dezvăluit, în exclusivitate, că Bebino a fost externat, iar oamenii legii au decis să fie emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.