Nepoata lui Ilie Năstase, bombă sexy în toată regula! Cum arată bruneta care întoarce toate privirile

Publicat: 26/03/2020 | 13:33

Anii au trecut, dar se pare că nepoata lui Ilie Năstase, Alice Martinov, continuă să întoarcă privirile bărbaților! Focoasa brunetă este într-o formă de zile mari și dovadă stau fotografiile incendiare pe care le postează pe rețelele de socializare și pe care toți urmăritorii ei le apreciază. 

Acum 10 ani, nepoata lui Ilie Năstase, Alice Martinov, gusta celebritatea pentru prima dată. Focoasa brunetă l-a însoțit pe fostul mare tenismen la foarte multe evenimente mondene, așa că nu este de mirare că ori de câte ori era văzut la brațul ei, oamenii credeau despre Ilie Năstase că a făcut o nouă cucerire și deși Alice susținea că este nepoata acestuia, gurile rele i-au și văzut „combinați”, la un moment dat.

Nepoata lui Ilie Năstase, bombă sexy în toată regula! Cum arată bruneta care întoarce toate privirile

Pentru că este o femeie frumoasă, pe Alice nu au ocolit-o nici tabloidele, pe a căror primă pagină a stat de foarte multe ori. Așa se face că a ajuns chiar și în televiziune, ca asistentă, iar în anul 2015, Alice Martinov, nepoata lui Ilie Năstase s-a recăsătorit și, ușor, ușor a renunțat la viața mondenă care îi plăcea atât de tare, informează impact.ro.

Deși a renunțat chiar și la aparițiile din videoclipurile maneliștilor, Alice Martinov nu o duce rău deloc. Pe rețelele de socializare, focoasa brunetă se laudă cu o viață de lux și își etalează obiectele de firmă și hainele extravagante, la care orice femeie ar visa.