Nelu Bălășoiu, în stare critică! Interpretul a intrat în comă, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Publicat: 18/04/2020 | 23:16

Interpretul de muzică populară Nelu Bălașoiu trece prin momente critice. Acesta a fost contaminat cu virusul COVID-19 și a ajuns de urgență la spital, unde a suferit și un atac cerebral. În acest momente, artistul se zbate între viață și moarte.  

În ultimii ani, Nelu Bălășoiu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Însă, acum, cântărețul de 71 de ani trece prin cele mai grele clipe. El a fost contaminat cu noul virus și încearcă să îi facă față. (CITEȘTE ȘI: STREINU-CERCEL, PREVIZIUNI SUMBRE ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS! „MĂ AȘTEPT CA ÎN URMĂTOARELE 5-10 ZILE SĂ AVEM O PROBLEMĂ”)

După ce a ajuns la spital, Nelu Bălășoiu a suferit și un atac cerebral, iar cum se află în comă. În aceste momente, starea lui este critică. Vestea tragică despre starea lui Nelu Bălășoiu a fost dată chiar de fiul artistului, pe pagina de Facebook a tatălui său. (VEZI ȘI: RAED ARAFAT, AVERTISMENT DUR PENTRU ROMÂNI ÎN AJUN DE PAȘTE: “CINE ÎNCALCĂ REGULILE…”)

Îndurerat, Ionuț Bălășoiu a făcut apel la toți oamenii care au ascultat muzica tatălui său, acesta i-a indemnat să se roage pentru el, astfel încât să treacă cu bine peste acest moment de cumpănă.

„Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleșit.”, a scris Ionuț Bălășoiu.