Nelson Mondialul intervine în scandalul dintre Mircea Nebunu și Romi Neguș, după ce a fost făcut cu ou și cu oțet

Publicat: 04/03/2021 | 17:25

Conflictul dintre Mircea Nebunu, șeful ”sportivilor” din sectorul 4 și Romi Neguș, unul dintre cei mai influenți interlopi din vestul țării, a luat amploare. Iar, acum, Nelson Mondialul intervine!

Mircea Nebunu este nașul de cununie a lui Romi Neguș, iar cei doi au ajuns la cuțite după ce orădeanul și-a anunțat apropiații că a rupt legătura cu gruparea bucureșteană.

Negocierile dintre Mircea Nebunu și Romi Neguș s-au purtat prin intermediul unei video-conferințe iar discuția a fost intermediată de un personaj pe nume Vice, apropiat sportivilor. Cei doi interlopi au vrut să facă pace și chiar au fixat o întâlnire, potrivit Wowbiz.

Lucrurile au luat-o razna însă atunci când cei din clanul sportivilor au aflat că discuția a fost înregistrată pe ascuns de Romi, iar acesta a postat fragmente din ea pe contul lui de TikTok. Colac pespe pupăză, săptămâna trecută, Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, l-a făcut cu ou și cu oțet pe Nelson Mondialul.

Nelson Mondialul, replică acidă

Iar Nelson Mondialul, în stilul său caracteristic, n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat.

”Fratele lu’ Mircea Nebunu, pe lângă că e bombardier, este și cor##ci, să nu pice c*rul tău aici, că te bag, anaconda… bă alooo, belengherul, bă șalău. Bă, eu am fapte, în adevăratul sens al cuvântului, sunt mafiot… Am făcut fapte demne de un șmecher, tu ai jefuit un garaj… umbli cu șurubelnițele, mecanic auto… Te-au prins la garaje? Mi-a scris lumea”, a spus Nelson Mondialul.

Și asta nu e tot! Nelson Mondialul s-a legat și de Mircea Nebunu: ”Mircea Nebunu, stai mă cuminte, vezi că Ardealul e greu… Nu îți e rușine? Romi Neguș ți-a dat valoare, peste tot te-ai mândrit că ești nănașul lui. Tu esti prost la cap? Poliția, luați-l, mă, amenință! Bă, Nebunule, să faci un clip și să îți ceri iertare, vei fi iertat!”, a mai spus Nelson.