Nelson Mondialu, transformare uluitoare după ce și-a pus dinți! A plâns în hohote înainte de a intra în cabinetul stomatologului

Publicat: 15/12/2019 | 20:53

Din randul celor care se dau bombardieri, dar o iau la fuga atunci cand vad un soricel, vi-l prezentam pe celebrul interlop Nelson Mondialu intr-o postura de tot rasul. Simpaticul interlop plange in hohote de frica medicului stomatolog, la care a ajuns sa-si astupe multele lipsuri de prin gura.

Nelson Mondialu a plâns înainte să ajungă la stomatolog

Înainte să pornească spre cabinetul stomatologului, Nelson Mondialu și-a luat rămas bun de la soție de parcă ar fi plecat la război… Singura asemănare cu un astfel de moment este că dantura simpaticului interlop arată ca după un bombardament. Ea s-ar putea radiografia extrem de simplu: dinte, pauză, lipsă, gaură.

“Sa stiti copii ca e ultima data cand ma vedeti cu dinti. E ultima zi cand imi vedeti astia doi dinti. Merge tata la stomatolog si mi-e frica de mor. (…).E voie sa scoata cinci dinti dintr-o data? Doamne fereste, prin ce chinuri groaznice o sa trec. Sa stiti ca daca mor de frica, sa stiti ca tata v-a iubit pe toti. Nu mai am curaj si putere in mine. Nu apuc eu sa fac Craciunul cu doi dinti in gura. Nu mai pot sa mananc eu o sarma, un snitel”, a declarat cu lacrimi în ochi Nelson Mondialu. Vezi AICI mai multe imagini cu interlopul înainte să ajungă în cabinetul medicului stomatolog.

Nelson Mondialu, transformare uluitoare după ce și-a făcut dantura

“Ce a dat Dumnezeu. Dumnezeu e bun si ingaduitor si are grija de noi cand ne doare, sa nu ne doara. Si cand nu ne doare, sa ne doara. Acum o sa ma puna sa-mi faca injectiile sa ma amorteasca. Dupa care imi scoate. E ultima data cand mi-i vedeti. Dintii de epoca”, a mai spus interlopul.
Poți urmări AICI imagini de la o altă programare pe care Nelson Mondialu a avut-o la stomatolog. Epoca în care bătea vântul prin gura lui Nelson a apus; Zâna măselță l-a accesorizat cu o nouă dantura care i-a schimbat complet înfățișarea.