Nelson Mondialu se va înfuria rău de tot! Livian de la Puterea Dragostei, planuri mari cu Bianca: „Te ia valul și facem și bebelușul”

Publicat: 17/02/2020 | 10:26

În ultima perioadă au apărut tot mai multe informații în spațiul public despre Livian de la Puterea Dragostei. Acesta a aflat la vârsta de 18 ani că Nelson Mondialu nu este tatăl său biologic, iar acum cu siguranță l-a înfuriat rău de tot pe controversatul personaj. 

Livian de la Puterea Dragostei a reușit să-l facă foc și pară pe Nelson Mondialu! Controversatul personaj a fost extrem de fericit în momentul în care a aflat că fiul său s-a despărțit de Bianca, dar, cu toate acestea, nu avea nicio idee cu privire la planurile mărețe pe care le-a avut acesta, alături de brunetă. Cei doi au vrut să se logodească și chiar să facă un copil. Când a auzit acestea, Nelson Mondialu s-a înfuriat teribil!

”Telefonul mă costă vreo 60 de milioane (n.red. lei vechi), îl sărim din prima, inelul vreo 30, bebelușul… (Bianca intervine: ”vreo 10 minute”). Așa îmi faci tu reclamă? Alta ar fi zis două minute…Da, într-adevăr 10 minute, pentru că ești de o frumusețe rară și emani feminitate și fierb în preajma ta. Deci, scap cel mai bine cu un inel, pentru că după ce ți-l dau, te ia valul și facem și bebelușul. Și după aceea o să mă suni să-mi zici că este gravidă și vine și telefonul”, a spus Livian, la Puterea Dragostei.

Nelson Mondialu a făcut un video pe Youtube în care le-a povestit tuturor cât este de fericit pentru că Livian s-a despărțit de Bianca. ”I-am despărțit, i-am despărțit! Vă pupă tata Nelson. Eu sunt șeful șefilor. Lasă să plângă. Decât să plângă peste 15-20 de ani, mai bine să plângă acum. Victorie”, a spus Nelson, în live-ul cu pricina.