Nelson Mondialu, reacție golănească la adresa Bernei de la Puterea Dragostei: „Ce i-aș da la aia mică, blondă…”

Publicat: 09/03/2020 | 11:35

Nelson Mondialu stă ce stă și provoacă din nou câte o controversă! Tatăl adoptiv al lui Livian și-a exprimat „sentimentele” pentru Berna, blondina de la Puterea Dragostei. Cu toate acestea, Nelson a făcut afirmațiile în cel mai golănesc mod cu putință. 

Nelson Mondialu nu ratează nicio ocazie să-și spună punctul de vedere, chiar dacă acest lucru nu este făcut mereu în cel mai diplomat mod. Tatăl lui Livian i-a mărturisit acestuia că i s-au cam aprins călcâiele după Berna, blondina de la Puterea Dragostei. Controversatul personaj a lansat mai multe afirmații și nu s-a dat în lături de la nimic atunci când a venit vorba să-și spună părerea despre focoasa concurentă.

„Pe aia, pe aia mică blondă, ce i-aș da la aia mică, blondă. Să mor eu dacă nu…” a spus Nelson Mondialu.

Livian a fost surprins de spusele tatălui său, așa că nu a ezitat să-i pună o întrebare.

„Ce i-ai da?” a spus și soția lui Nelson Mondialu.

„Să mor eu de nu i-aș… i-aș face…” a mai continuat Nelson Mondialu, scuzându-și comportamentul și spusele. Îl credem pe cuvânt pe Nelson atunci când spune aceste lucruri, căci Berna de la Puterea Dragostei este o tânără super sexy!

Focoasa blondină are numai 21 de ani și este din Târgu Mureș, deține un corp de invidiat și adoră să poze cât mai provocatoare, căci ar fi păcat să nu-și pună corpul armonios în evidență!