Nelson Mondialu’, prima reacție după ce s-a spus că Bianca de la “Puterea Dragostei” face videochat. Mesaj pentru Livian: “Fiule…”

Publicat: 16/02/2020 | 11:24

Nelson Mondialu’ nu a mai rezistat și, în mediul on-line, a luat atitudine după ce au apărut imagini cu Bianca de la “Puterea Dragostei” în timp ce făcea videochat. Acesta susține că fotografiile nu sunt reale. Mai mult, bărbatul îi așteaptă pe Livian și Bianca cu sufletul la gură la Cluj-Napoca.

Nu e Bibișor. Fiule, fii tare pentru că știu că lumea o să zică, lumea care m-a condamnat. Nu e adevărat fiule: fii cu ea! Lasă lumea să arunce cu piatră cu ea.

Deci domnilor, nu și nu și nu! Fiule, ia-o pe Bibișor. Stai în emisiune până se termină. Nu o lăsa pe Bibișor. E manevră. Le e ciudă că ești cu Bibișor. E manevră. Au schimbat pozele. Să nu te lași, fiule!”, a spus Nelson Mondialu’.

Nelson Mondialu’ a continuat cu elogiile la adresa Biancăi, precizând că tânăra are cultură și că nu a învățat limba engleză în timp ce făcea videochat.

Nu e adevărat. Fata a făcut școală. A învățat, la Tecuci s-a predat engleza. Doamna Andreea Mantea să-i spuneți fiului meu că nu e adevărat. Să știți că eu când m-am luat de Bibișor m-am luat ca să testez terenul. Nu acceptăm așa ceva. Bibișor, ia-l pe coconaș și veniți acasă. Sunt manevrele mari. Știau că fiul meu va câștiga finala cu Bibișor și au încercat să facă manevre. Cum putem să-l despărțim noi pe Livian de Bibișor? Domnilor, stați cuminți și încetați cu prostiile astea. Trebuia să luați în considerare că Bibișor e fată mare. Nu vedeți că e o copilă, săraca?„, a mai spus Nelson Mondialu’.