Nelson Mondialu în doliu. Celebrul interlop a filmat priveghiul lui Strugurel de la Oradea, un bun prieten al său

Publicat: 13/03/2020 | 09:49

100 de scaune au fost plasate în cortul unde s-a ținut priveghiul lui Strugurel de la Oradea, iar Nelson Mondialu, îndurerat de această pierdere, nu putea să lipsească de la înmormântare. 

Nelson Mondialu este tot timpul în centrul atenției, de cele mai multe ori lansând ”atacuri” la adresa unor concurente de la ”Puterea Dragostei” sau povestindu-și, pe canalul de YouTube, ultimele ”aventuri” din viața personală. De data aceasta, însă, interlopul a avut parte de momente triste, un prieten de-al său încetând din viață. Dar Nelson nu s-a dezmințit nici acum, și filmat momentul în care un cântăreț a interpretat un cântec de jale, apoi a postat în mediul online următorul mesaj.

“Sunt la priveghi la Strugurel de la Oradea. Dumnezeu sa-l aibă în pază”, a scris Nelson Mondialu. Strugurel se afla în Olanda, acolo unde tocmai participase la un concert. La scurt timp după eveniment, Stelian Burcă a fost răpus de un infarct, potrivit bihon.ro.

Interpretul are la activ colaborări cu câțiva maneliști de renume, precum Adrian Copilul Minune. Din repertoriul personal fac parte piese precum: „Plec Doamne între străini”, „Tatăl meu cu păr cărunt”, Hai cântați cu foc și patimă” sau „Doar o lacrimă să-ți cadă”.

Adrian Iancu de la ”Puterea Dragostei”, atac la Nelson: ”Vrea să-și atragă urmăritori!”

Adrian Iancu l-a amenințat pe Nelson Mondialul șiși îl desconsideră, spunând că și-a făcut toată familia de râs.

 „Am un mesaj pentru domnul Nelson. Am un mesaj pentru acest rege al Youtube-ului, rege al live-urilor, cum se intitulează el. Pentru că a intrat într-un scandal din care tot ce vrea din lucrul ăsta este să-și atragă urmăritori, în primul rând, și să spele imaginea familiei lui pentru că s-a cam făcut de toată rușinea. Pe tot mapamondul. Că el este mondial!”, a fost mesajul transmis de Adrian Iancu, la adresa lui Nelson Mondialu. Reacția dură a lui Adrian vine după ce Nelson Mondialu în unul dintre live-urile sale, l-a amenințat și ironizat pe fostul concurent. „Gata, stop! Vrei sa intri in scandal cu mine? Nu ar fi indicat pentru vizualizări….dar, să știi că nu ești singurul care are… Am și eu cuvintele la mine. Eu te respect, în continuare, nu vreau să-ți vorbesc urât, dar toată lumea știe că dacă e să treci la lucruri din astea nu prea ai cum!”, a mai completat Adrian Iancu.