Neamț: Bărbat dat dispărut, după ce a coborât dintr-o mașină funerară și s-a rătăcit

Publicat: 11/12/2019 | 18:39

Un bărbat de 78 de ani care a coborât dintr-o mașină funerară în zona localității Trifești din Neamț pentru a-și face nevoile s-a rătăcit și a fost dat dispărut de șoferul mașinii. Acesta a fost găsit de autorități în hipotermie, după patru ore.

Bărbatul de 78 de ani din Iași a fost dat dispărut în zona localității Trifești din Neamț, după ce a coborât dintr-o mașină funerară pentru a-și face nevoile. Potrivit unor surse locale, acesta venea de la Arad spre Iași, pentru a aduce înapoi acasă trupul neînsuflețit al fiului său. Văzând că bărbatul nu mai revine, șoferul mașinii a sunat la 112 și i-a anunțat dispariția.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman care au procedat la căutarea bărbatului. După aproximativ patru ore de căutări, acesta a fost găsit în apropiere de Halta Trifești, într-o zonă cu vegetație abundentă, fiind incoerent în vorbire și având o stare de hipotermie”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale, și apoi a fost predat familiei.