Nea Mărin s-a întors la Pro TV! Telespectatorii Românii au Talent au crezut că nu văd bine

Publicat: 18/02/2020 | 10:32

Toată lumea știe că Nea Mărin a plecat de la PRO Tv și a semnat cu Antena 1, lucru care i-a debusolat puțin pe telespectatori. În cadrul emisiunii Românii au Talent, PRO Tv a făcut o gafă de zile mari! Personajul principal – Nea Mărin!

În cadrul prezentării lui Theodor Marcu, puștiul minune care l-a impresionat pe deplin pe Andi Moisescu și a primit și un golden buzz, a apărut, surpriză…Nea Mărin! Ștați așa, că le luăm pe rând și vă explicăm imediat despre ce este vorba.

Vestea că Nea Mărin a plecat de la PRO Tv și a semnat cu Antena 1 a luat pe toată lumea prin surprindere. Cu toate acestea, îndrăgitul personaj și-a făcut din nou apariția în cadrul televiziunii de pe Pache Protopopescu, în cadrul prezentării lui Theodor Marcu, micuțul care face calcule matematice, în timp ce recită versuri. Copilul l-a impresionat pe deplin pe Andi Moisescu, căci juratul i-a dat imediat golden buzz, dar se pare că nu doar el a fost cel impresionat.

Și telespectatorii emisiunii Românii au talent au avut parte de o adevărată surpriză! În prezentarea copilului apare un afiș mare în fundal cu nimeni altul decât Nea Mărin, acest lucru reprezentând o gafă de proporții pe care a făcut-o PRO Tv, având în vedere faptul că Nea Mărin nu mai este de ceva vreme vedeta trustului. La Antena 1, Nea Mărin a avut și el parte de o surpriză, dar de această dată, a fost una neplăcută. Deși s-a dat startul filmărilor și s-au căutat concurenți pentru emisiunea lui, emisiunea nu a avut loc, lucru care i-a șocat pe telespectatori și pe fanii Poftiți pe la noi, Poftiți la joc.

Ce se spunea, la momentul respectiv, despre emisiunea lui Nea Mărin

Emisiunea lui Nea Mărin de la Antena 1 se anunța a fi un real succes. În fiecare ediție, nea Mărin lucra alături de vedete pentru a îmbunătăți spectacolul circului prin noi numere, care să atragă publicul și fanii. Jonglerii, acrobații, dar și numere speciale de dans, muzică sau gimnastică artistică, toate vor face parte din noul sezon al emisiunii Poftiți pe la noi- Poftiți la joc. Nici de data aceasta vedetele nu vor scăpa de comenzile ferme și de sarcinile care mai de care mai solicitante, iar strictețea lui nea Mărin le va da mari bătăi de cap celor ce vor lucra alături de el. Așa se face că invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante- de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.