Ne vedem în agenții, luni dimineață, de la 10:00 până seara. Până atunci, dăm ‘drumul’ la Liga 1

Publicat: 12/06/2020 | 19:02

Gata, reîncepe joaca. Odată cu Liga 1, redeschidem și noi. Toate agențiile din țară. Vezi o Fortuna la colț de bloc? E deschisă. Vezi o Fortuna în depărtare, tot la 10 dimineața se deschide, de luni până duminică, 7 din 7. Găsești ceva online? Nu există să nu fie și în agențiile Fortuna.

Suntem peste tot prezenți, cu toate produsele. Pariuri, slots, loterii internaționale, virtuale, toate în condiții de siguranță, I-DE-A-LE! Iar pentru cei care sunt megasetați pe online, pentru ei am mai inventat două categorii mult prea tari. Pariuri Speciale, luate câte două, câte trei, ca să câștigi fix cât vrei. Și acum vine aia tare. Odds Booster e o categorie unde combini pe același bilet, același tip de pariuri, de la trei meciuri diferite, pentru o cotă mult mai mare decât dacă ai fi luat alea trei meciuri pe un bilet obișnuit.

Complicat? Deloc. O luăm băbește – poți să iei, spre exemplu, că FCSB, Astra și Viitorul bat fiecare în meciurile lor. Pe un bilet. Pe 3 bilete. Și o să ai o cotă totală … hai să zicem 6. Sau poți să alegi din Odds Booster acest tip de pariu deja servit. Cu o cotă mai mare … să zicem 6.50 … sau poate chiar 6.80 (depinde de cât de darnici suntem ?). Noi zicem că e bine, nu? Adică ieși pe plus, e bine.

Totodată, avem pariuri speciale pe Liga 1. Tot pentru „online-eri”. Chiar merită să îți pierzi capul prin ele ca să câștigi experiență și, de ce nu, poate și mai mult de atât! Noi te așteptăm luni în agenții și suntem acolo de la 10:00. Până atunci, bucură-te de fotbalul din Liga 1! Stai liniștit, că avem tot ce îți trebuie ca să pariezi și să te joci liniștit. Hai la fotbal!