Natașa Raab, actrița din celebra reclamă ”Prea bun, prea ca la țară”, suferă de o boală nemiloasă: ”Îmi afectează creierul”

Publicat: 18/03/2020 | 12:13

Natașa Raab, actrița din celebra reclamă ”Prea bun, prea ca la țară”, suferă de o boală nemiloasă. Ea a vorbit pentru prima oară despre problema de sănătate cu care se confruntă.

S-a retras de pe micile ecrane și a trecut, în ultima vreme, prin momente grele după ce soțul ei s-a stins din viață. Medicul Val Guțul avea 66 de ani și suferea de o boală cumplită. Soțul actriței avea cancer la vezică, iar organismul său a cedat, în cele din urmă. Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de 38 de ani, până când moartea i-a despărțit.

După pierderea suferită, actrița este din nou îcercată de soartă. Natașa Raab suferă de o boală nemiloasă, care îi afectează creierul și a vorbit pentru prima oară despre situația cu care se confruntă. (CITEȘTE ȘI: CARE AU FOST ULTIMELE CUVINTE PE CARE VAL GUŢUL I LE-A SPUS SOŢIEI SALE, NATAŞA RAAB, ÎNAINTE SĂ SE STINGĂ DIN VIAŢĂ)

”Am o boală autoimună care îmi afectează creierul, vorbirea, sunt foarte amețită. Nici nu îmi vine să cred când mă uit la pozele alea pe care le afișați”, a mărturisit Natașa Raab la Agenția VIP.

De asemenea, în contextul epidemiei de coronavirus, Natașa Raab îi îndeamnă pe români să asculte sfaturile medicilor.

”Acum țara noastră trece printr-o mare încercare și vă rog pe toți, din sufletul meu, vă rog frumos ascultați de sfaturile medicilor și nu vă luați după știri false. Adevărul este că nu am văzut vremuri atât de grele. E îngrozitor, cred că ne-a pedepsit Dumnezeu. Vă rog din toată inima la fiecare oră să vă rugați frumos cătred Divinitate ca să ne ocrotească. Oricum suntem mult mai bine dcecât alte țări. Iar eu mă uit câteodată la fotografia soțului meu și-mi spun că poate e mai bine așa, pentru că el dacă era medic ar fi fost în prima linie. Și era și medic și urgență. Și chiar dacă era pensionat l-ar fi chemat”, a mai spus Natașa Raab.

Natașa Raab a avut cancer uterin

Nataşa Raab este cunoscută publicului larg mai ales după interpretarea „Coanei Chiva” din reclama televizată la nişte produse lactate. E toată numai un zâmbet, aşa cum o ştim din telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar şi din celebrele reclame la produse lactate, “prea bune, prea ca la ţară”, unde interpretează rolul Coanei Chiva.

Însă în spatele zâmbetului, Nataşa Raab, cândva un manechin de succes în prezentările Zinei Dumitrescu, a ascuns o dramă greu de suportat. Actrița a avut cancer uterin. (CITEȘTE ȘI: O VEZI IN FIECARE ZI LA TV, DAR STII CINE ESTE VEDETA DIN SPOTUL „PREA BUN, PREA CALA TARA”? TOTUL DESPRE „COANA CHIVA”!)

”Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab.