Nașul Temișan încă încearcă să-i împace pe Andreea Bălan și George Burcea! Ce mesaj emoționant a transmis artistul

Publicat: 26/02/2020 | 13:14

De câteva săptămâni, căsnicia Andreei Bălan și a lui George Burcea e pe butuci. În tot acest timp, apropiații au încercat să-i liniștească și să-i sfătuiască să rămână împreună, pentru că familia este cea mai importantă. Acest lucru a făcut și Aurelian Temișan, nașul de cununie al celor doi. Artistul a postat din nou un mesaj cu subînțeles, destul de cutremurător pentru oricine.

Artistul Aurelian Temișan a postat o fotografie cu finul său, George Burcea, din ziua nunții lui cu Andreea, la descrierea căreia, nașul împăciuitor a scris un mesaj de impact și drept la țintă.

„Nu suntem perfecti. Dar in toata imperfectiunea noastra avem atat de multe de daruit.- Naste frumosul in jur si priveste-ti in ochi fericirea creata.

– Nu calca pe iubirea altora pentru binele tau.

Idei… trairi… viata… sentimente…”, a fost mesajul postat de Aurelian Temișan.

Nu este prima dată când Aurelian Temișan își ia rolul de părinte spiritual în serios. Artistul a postat săptămâna trecută un alt mesaj profund, subtil, destinat finilor săi, dar postat la descrierea unei fotografii cu soția sa, Monica Davidescu.

„Când clădești o relație și nu neapărat având toate „condițiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar ca, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe și așa ceva), să îți păstrezi calmul și să îți aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației. ”

De asemenea, artistul a ținut să specifice că nu despre căsnicia lui este vorba în acele fraze.

”Stați liniștiți, la noi totul e ok. ?? Uitându-mă în jur constat că e atât de prețios să îți creezi liniștea în jur… încât restul devine planul doi.”, a continuat să scrie solistul la descrierea fotografiei cu soția sa, Monica Davidescu.

Andreea Bălan a recunoscut despărțirea de tatăl fetițelor ei

După zile întregi în care a lăsat să se vorbească despre o posibilă despărțire, Andreea Bălan s-a hotărât să confirme zvonurile. Îndemnată de o admiratoare să pună punct zvonurilor apărute în mediul online, artista a spus în sfârșit lucrurilor pe nume.

„Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurta și la obiect, punct. Suntem împreună, nu divorță, sau Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea, Nu crezi?? Oricum multă sănătate vă doresc”, i-a scris o persoană în mediul online.

 „Nu suntem împreună”, a fost răspunsul clar și direct al artistei.