Nașul Florin Salam, cadouri spectaculoase pentru fetița lui Tzancă Uraganu, la botezul micuței! „A făcut și el așa cum se face”

Publicat: 06/06/2020 | 17:15

Zilele trecute a fost mare, mare petrecere în lumea maneliștilor! Tzancă Uraganu și-a botezat fetița, iar naș i-a fost nimeni altul decât Florin Salam. Cum nu putea veni cu mâna goală la un asemenea eveniment, regele manelelor a băgat mâna adânc în buzunar pentru proaspăta lui fină și nu s-a zgârcit deloc la cadouri!

Florin Salam a fost la înălțime la botezul fiicei lui Tzancă Uraganul și și-a îndeplinit cu succes rolul de naș! Manelistul nu s-a zgârcit deloc și i-a făcut proaspetei finuțe surprize care mai de care mai valoroase.

NU RATA – FOTO. TZANCĂ URAGANU, BOTEZ ÎMPĂRĂTESC PENTRU FETIȚA LUI. NAȘII FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE AU FOST LA ÎNĂLȚIMEA EVENIMENTULUI

Florin Salam, cadouri pe lux și opulență pentru fiica lui Tzancă Uraganu

Astfel, micuța botezată, Anaisa, a avut parte de numeroase surprize din partea nașilor Florin Salam și Roxana Dobre. Chiar Tzancă a dezvăluit ce anume a primit fiica lui, din partea nașilor: bani, precum și multe hăinuțe, care mai de care mai frumoase și mai la modă.

CITEȘTE ȘI – REGINA LUI FLORIN SALAM, RĂSFĂȚATĂ DE ZIUA EI! CUM A SURPRINS-O MANELISTUL PE ROXANA DOBRE ȘI CE CADOURI I-A FĂCUT

„Este un om la care țin foarte mult, suntem și foarte buni prieteni de foarte mulți ani, ne-am înțeles foarte bine. Și am fost așa aproape unul de altul. Și așa e cel mai bine, să alegi naș pentru un copil care știi că îți este aproape.

„A primit multe jucării, bani, a primit de toate. Nașul i-a dat bani, i-a luat hăinuțe, a făcut și el așa cum se face. (…) Nu asta mă interesa pe mine de la naș, mă interesa să o boteze, pentru că eu îi țin foarte aproape, pentru mine e ca un frate”, a spus Tzancă Uraganu, la Antena Stars, depsre botezul fiicei sale.