Nașa lui Cornel Galeș rupe tăcerea la trei săptămâni de la înmormântare! Cum și cine a împărțit averea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Publicat: 28/12/2019 | 23:29

La trei săptămâni de la înmormântarea lui Cornel Galeș, nașa bărbatului rupe tăcerea. Doina Belu a făcut mărturisiri exclusive despre cum s-a împărțit averea fostului soț al Ilenei Ciuculete. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: FIUL UNUIA DINTRE ACOLIȚII CELUI MAI BOGAT ROMÂN A DERAPAT CU BMW-UL LA 200 KM/H ÎN APROPIEREA REȘEDINȚEI LUI IOHANNIS)

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș s-a îndepărtat de toată familia artistei. Singura care i-a rămas alături a fost nașa de cununie, Doina Belu. Femeia care l-a ajutat pe Cornel Galeș să lupte cu depresia declanșată de pierderea soției îi devenise confidentă. Mai mult decât atât, Doina Belu a fost și prima persoană care a fost sunată după ce Cornel Galeș a decedat în accidentul rutier. În ziua fatidică, aceasta a primit un telefon din partea unui român stabilit în Spania, care a anunțat-o că finul ei a încetat din viață. (NU RATA: SOȚUL-MILIONAR O ACUZĂ PE ”REGINA PRAHOVEI” CĂ ȘI-A ABANDONAT FIUL MINOR CA SĂ…)

 La trei săptămâni de la înmormântarea lui Cornel Galeș, nașa bărbatului rupe tăcerea. Doina Belu a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru site-ul nr. 1 din România, despre primele sărbători de iarnă fără acesta, dar și despre modul în care s-a împărțit averea văduvului Ilenei Ciuculete.

„Nu mai pot de tristețe. Îl plâng în fiecare zi”

”Primele sărbători de iarnă fără Cornel au fost triste. Ce rost mai au acum?! Nu mai pot de tristețe. Îl plâng în fiecare zi, dar acum ce mai pot face. Nu-l pot aduce înapoi. Pe masa mea stă și acum un tablou cu Ileana, pe care vreau să-l dau băieților ei. Doamna Viviana nu l-a lăsat pe Cornel să ia din pozele cu Ileana. (…) Alții s-au bucurat de ce a avut el. Eu mai puțin, dar vreau ca luna viitoare să organizez parastasul.

Averea lui? Care avere? El nu mai avea decât apartamentul acela din cartierul de lângă București. Apartament ce știu că era în litigiu cu băieții Ilenei. Cornel a investit mult în acel apartament. După ce l-a cumpărat, l-a renovat complet. Înainte să plece în Spania, Cornel a închiriat apartamentul și banii ce au fost în avans știu că i-a dat Vivianei să plătească una, alta. (…) Știu că fiica lui a vorbit cu Viviana și i-au luat lucrurile din Spania. Viviana a adus și mașina lui Cornel în România, dar nu știu cum s-a împărțit averea lui. De avere chiar nu știu nimic”, a mărturisit Doina Belu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Nașa lui Cornel Galeș, mărturisiri emoționante

Decizie importantă în procesul dintre Cornel Galeș și fiii Ilenei Ciuculete!

Potrivit unor surse din mediul judiciar, chiar în ziua în care Cornel Galeș a fost înmormântat, magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat cu privire la procesul pe care soțul Ilenei Ciuculete îl avea cu băieții acesteia. Instanța a decis să suspende judecata cauzei ca urmare a decesului lui Cornel. Cu toate acestea, fiica abandonată a lui Cornel Galeș ar putea să continue procesul cu fiii Ilenei Ciuculete dacă își dorește. Și asta pentru că este unicul moștenitor al bărbatului. (NU RATA: AVEM IMAGINI EXCLUSIVE + DECLARAȚII DESPRE PARTY-UL DISCRET AL ELENEI UDREA! ”VEDETA SERII” N-A FOST EX-CONSILIERA PREZIDENȚIALĂ, CI…)

Ce spune legea

 ”Soluția pe scurt: În baza disp. art. 412 alin 1 pct. 1 C. pr. Civ., suspendă judecata cauzei. Cu recurs pe toată durata suspendării. Pronunţată în şedinţă publică. Document: Încheiere – Suspendare”se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Potrivit prevederilor legale, judecarea cauzelor se suspendă de drept prin decesul uneia dintre părți, până la introducerea în cauză a moștenitorilor, în afară de cazul când partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora. (VEZI ȘI: ULTIMA SOȚIE A LUI MARIAN DRĂGULESCU ȘI-A ”OFICIALIZAT” RELAȚIA CU NOUL IUBIT!)

Cornel Galeș, moarte fulgerătoare la 62 de ani

Cornel Galeș, moarte fulgerătoare la 62 de ani

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier, produs pe 30 noiembrie în Spania. Potrivit Alexandrei – fiica Vivianei Mantoiu, ultima iubită a lui Cornel – în urma impactului, fostul impresar a fost proiectat din mașină și a fost desfigurat. Medicii legiști spanioli ar fi fost nevoiți să-i reconstruiască fața.

„Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18:00, ora Spaniei. El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă.

În momentul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina, li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci, polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a declarat fiica Vivianei Mantoiu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)