Narcisa Suciu, transformare incredibilă după ce a locuit 10 ani în Finlanda

Publicat: 06/12/2019 | 10:27

Narcisa Suciu a părăsit România pe când avea 34 de ani… iar de la mutarea sa în Finlanda, unde locuiește împreună cu fiica și soțul său, Veikko Miettinen, au trecut 10 ani. Talentata româncă a reușit să păcălească foarte bine timpul… motiv pentru care, ea nu s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic.

Narcisa Suciu, transformare incredibilă după ce a locuit 10 ani în Finlanda

În vârstă de 44 de ani, Narcisa Suciu a povestit în cadrul unui interviu oferit recent că s-a adaptat foarte bine temperaturilor scăzute în Helsinki, capitala și cel mai mare oraș al Finlandei. Atât ea, cât și fiica sa, Daria, au trecut prin mai multe experiențe, care le-au transformat într-un mod frumos. Fata vedetei are 21 de ani și studiază artele plastice la Helsinki – loc care a devenit acasă pentru cele două,după ce cântăreața s-a căsătorit cu Veikko Miettinen, un apreciat artist etno local pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe. Al doilea motiv a fost reprezentat de sistemul de învățământ din Finlanda, despre care a citit că este cel mai performant din lume.

“Am văzut-o pe fiica mea transformându-se. Pentru că noi când am plecat era în clasa a 5-a şi acolo tot în clasa a 5-a ne-am dus direct, adică nu a pierdut niciun an şi am văzut cât de greu s-a dezvăţat de tot ce învaţase aici, începând de la cele mai simple, dar de fapt importante lucruri pentru cei dei aici, de genul «tu nu-i spui doamnei altfel decât doamna învăţătoare», iar acolo toţi îi spuneau: «Mie îmi spui pe nume»”, a povestit Narcisa Suciu în cadrul emisiunii “Răi da’ buni” de la Antena Stars.

Narcisa Suciu se întoarce definitiv în România?!

Întrebată de prezentatorul Mihai Morar dacă s-ar întoarce definiv în România, celebra cântăreață nu a răspuns negativ, însă, a subliniat că nu s-ar stabili în București. Ea și-ar dori să locuiască în alte orașe din țara noastră, iar Timișoara este primul pe listă, pentru că acolo are mai multe rude.

“Eu mă simt acasă peste tot. Asta cu graniţele fizice n-o mai simt de foarte multă vreme, de când m-am învăţat că e ok să mergi cu avionul şi că e sigur şi că nu e nicio problemă. Dacă mi se face dor de un loc, mă urc în avion şi am plecat”, a mai declarat îndrăgita artistă.