Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, așteaptă și acum banii de la Antena 1: ”Nu ne-a intrat niciun leu”

Publicat: 23/06/2021 | 18:44

Narcisa Birjaru, câștigătoarea ”Chefi la cuțite”, așteaptă și acum banii de la Antena 1. După trei luni de la finalul competiției, tânăra a mărturisit că nu i-a intrat în cont niciun leu.

Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru au avut misiunea de-a pregăti în finala concursului de la Antena 1 un meniu demn de stele Michelin, format dintr-un starter, un main course și un desert. A fost o competiție dură, dar într-un final un singur concurent a plecat acasă cu trofeul.

Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, a câștigat sezonul 9 al emisiunii și, totodată, ea a intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Finala ” Chefi la Cuțite” a fost difuzată în urmă cu o săptămână, dar filmările s-au desfășurat în urmă cu trei luni (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE NARCISA BIRJARU, CÂȘTIGĂTOAREA „CHEFI LA CUȚITE” SEZONUL 9. S-A MĂRITAT DE LA 14 ANI „SUNTEM DE NEDESPĂRȚIT”)

Plata pentru marele premiu, însă, pare să întârzie: ”Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Acum suntem la pescuit, încercăm să ne relaxăm. Oricum, m-a rugat Narisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxă”, a declarat soțul Narcisei pentru fanatik.ro.

Ce vrea să facă cu banii câștigați

Tânăra a oferit primele declarații după ce a ieșit învingătoare. Narcisa Birjaru a mărturisit că își dorește să-și deschidă un restaurant și să dea avansul pentru o casă a ei. (VEZI ȘI: NARCISA BIRJARU, CRITICATĂ DUR DE FANI DUPĂ CE ȘI-A FĂCUT UN TATUAJ DEDICAT LUI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU: ”COPIA NU ARE VALOARE”)

”Nu știu încă exact ce să fac cu premiul. Îmi doresc foarte mult un restaurant al meu și aș dori să îmi dau avansul la casă. Nu mă așteptam să ajung până aici. Sunt foarte bucuroasă și le mulțumesc tuturor. Plâng pentru că oamenii sunt foarte rasiști. Mă judecă pentru că sunt de etnie rromă. Ei cred ca dacă unii din etnia mea sunt răi, așa sunt și eu. Eu sunt mândră că sunt țigancă, dar pe buletin sunt româncă. Suntem toți la fel”, a declarat Narcisa Birjaru la Observator.