Narcis Sân, unul dintre criminalii femeii găsite decedată în cartierul Dallas a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Publicat: 07/01/2020 | 12:46

După trei zile de cercetări, polițiștii au reușit să identifice femeia care a fost violată și ucisă, în cartierul Dallas din Iași. Aceasta a fost găsită moartă, cauza a fost un traumatism cranian, rezultat în urma aplicării mai multor lovituri. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ AU ”TĂBĂRÂT” PE GIGI BECALI! IMAGINI EXCLUSIVE)

Victima este Rodica Onofrei, în vârstă de 59 de ani, care este chiar mătușa criminalului și violatorului Sân Narcis. Ea a fost găsită pe câmp, plină de sânge și dezbracată. (VEZI ȘI: CRIMA CARE A CUTREMURAT ROMÂNIA. AUTORITĂȚILE AU FĂCUT ANUNȚUL AZI-DIMINEAȚĂ, LA ORA 07:00)

Parchetul de pe laângă Tribunalul Iași a preluat ancheta și au găsit doi suspecți: Sân Narcis care este recidivist şi Spiridon Laurenţiu. În urma anchetei s-a deschis un dosar penal pentru omor.

Cum s-a ajuns la odioasa crimă

După spusele anchetatorilor, victima împreună cu cei doi criminal au băut într-un bar din cartierul Dalas și au părăsit împreună locația. Aflați sub influența alcoolului, cei trei au ajuns pe un câmp, unde bărbații i-au propus victimei să întrețină raporturi sexuale. Lovindu-se de refuzul femeii au devenit violenți și i-au aplicat numeroase lovituri, în urma cărora Rodica Onofrei a cedat.

Medicii legiști au concluzionat că moarte femeii a fost cauzată de loviturile puternice în zona capului.