Narcis din Vaslui a muncit în Spania pentru a-și ridica o casă, dar rudele i-au cumpărat sicriu! A fost înjunghiat cu o coasă

Publicat: 23/06/2020 | 09:31

Narcis era un tânăr de 19 ani din suburbia Rediu, municipiul Vaslui, care a plecat la muncă în Spania, iar cu banii câștigați avea de gând să-și ridice o casă. A fost ucis cu o coasă, iar rudele lui i-au cumpărat acum sicriu și se pregătesc de înmormântare.  

CITEȘTE ȘI: A MURIT RAREȘ DIACONU, ELEVUL OLIMPIC DIN VASLUI CARE SE LUPTA CU O BOALĂ TERIBILĂ. MESAJUL EMOȚIONANT AL FOSTEI SALE DIRIGINTE

Narcis a avut un destin tragic. Doar 19 ani avea băiatul care a sărit să ajute o femeie însărcinată, dar a sfârșit împuns cu o coasă de un vecin. Femeia căzise, iar Narcis s-a repezit să o ajute. În acel moment, Mihai, poreclit “Satana”, a crezut că tânărul de 19 ani s-a aplecat asupra femeii pentru a-i face avansuri. S-a băgat, iar între cei doi a început o bătaie cu pumni și picioare.

NU RATA: MONSTRU CU CHIP DE OM. CUM ARATĂ BĂRBATUL DIN VASLUI CARE ȘI-A SNOPIT ÎN BĂTAIE FAMILIA. FIICA LUI CEA MARE A AMENINȚAT CĂ SE SINUCIDE. FOTO

La scurt timp, Mihai s-a retras. Părea că totul se sfârșise. Nu a fost bine, dar măcar scandalul se aplanase. Doar că Mihai ”Satana” a ajuns în curtea unui vecin, de unde a luat o coasă, s-a întors la locul incidentului și l-a înjunghiat pe Narcis în zona toracelui. Victima a fost transportată rapid la spital, de rude, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

Narcis din Vaslui a fost omorât cu o coasă. Muncise în Spania, pentru a-și ridica o casă

Comunitatea din Rediu este șocată. Narcis era cunoscut ca un tânăr la locul lui. A fost chiar tată pentru frații lui, șase la număr, dar a luat drumul Spaniei, la un moment dat, pentru o viață mai bună. Avea de gând să strângă bani și să ridice o casă. Împreună cu sora lui, făcea bani din culesul usturoiului, la o fermă din Spania.

“Până acum o săptămână a stat în izolare, pentru că tocmai ne-am întors acasă. Azi am primit banii de la șeful nostru de acolo, că nu ni i-a dat pe toți când am plecat acasă. Cu ce câștigase în Spania, voia să-si pună centura și să-și ridice pereții la casă. Azi, cu banii munciti în Spania, i-am luat o altfel de casă, casa în care ajungem cu toții. Am cumpărat sicriul și tot ce trebuie pentru înmormântare. Suntem căzuți la pământ de durere, nu doar noi, ci tot Rediul pentru că Narcis a fost un băiat la care ținea toată lumea”, a declarat Daniela, sora lui Narcis, pentru vremeanoua.ro.