Naomi Campbell a devenit pentru prima oară mamă la 50 de ani. Prima imagine cu bebelușul

Publicat: 18/05/2021 | 18:51

Printr-o postare extrem de emoționantă pe contul ei de socializare, Naomi Campbell a anunțat că a devenit pentru prima oară mamă. Fotomodelul are 50 de ani.

Naomi Campbell a născut o fetiță. Actrița a publicat o imagine cu piciorușele bebelușei.

„O binecuvântare mică m-a ales să-i fiu mamă” , a postat Naomi Campbell marți pe rețelele de socializare. „Sunt atât de onorată că am acest suflet delicat în viața mea și nu există cuvinte potrivite prin care pot să descriu legătura cât pentru o viață pe care o simt cu îngerașul meu. Nu există iubire mai mare”, a mai precizat Naomi Campbell.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi)

CITEȘTE ȘI: „Regina” sprâncenelor Anastasia Soare, la o partidă de golf cu Kris Jenner, mama surorilor Kardashian

Fanii au felicitat-o

Mulți fani ai fotomodelului abia așteptau acest moment, motiv pentru care multă lume a felicitat-o.

„Oh, Doamne, felicitări! Ce binecuvântare!”, a scris un fan. Un altul a comentat: „Astăzi este ziua? Absolut incredibil. Cât de norocoase sunteți amândouă! Ce mamă minunată vei fi”.

„Multe-multe-multe felicitări pentru tine și pentru familia ta. Satul se va strânge acum în jurul tău și te va sprijini în educarea acelui mic înger! Ce binecuvântare incredibilă!”, a postat un alt fan.

VEZI ȘI: Naomi Campbell, pictorial incendiar la 50 de ani. A apărut goală-pușcă la metrou și i-a lăsat pe toți fără replică