Nadir, îngenuncheat de suferință. Poezia emoționantă scrisă pentru mama lui moartă: “Plâng zi de zi și sunt recunoscător”

Publicat: 14/12/2019 | 18:30

Cântărețul Nadir este mai mereu cu zâmbetul pe buze, dar apropiații îi știu secretul dureros care îl macină și îl face să plângă zilnic. Recent, el și-a deschis sufletul și a făcut publică o poezie emoționantă pe care a scris-o pentru mama lui moartă. Artistul a primit sute de mesaje atât de la prieteni și fani, cât și de la diferite celebrități de la noi.

Nadir, poezia emoționantă scrisă pentru mama lui moartă

Nadir și-a pierdut mama pe când aceasta avea 49 de ani… Elena Nadir s-a stins din viață înainte cu nici măcar o lună înainte de ziua ei de naștere. Recent, carismaticul cântăreț a mers în cimitirul în care mama lui este înmormântată și i-a adus o coroană de brad împodobită și i-a aprins o candelă. Mai mult, el a făcut o poză la locul în care aceasta își doarme somnul de veci, iar în urmă cu câteva ore, el a așternut pe Internet câteva versuri… o poezie emoționantă scrisă în memoria celei care i-a dat viață.

“Fiecare gând începe cu tine
Orice rău tu mi-l transformi în bine
Doar tu știi prin câte am trecut
Și îți mulțumesc, căci ai fost al meu scut
Plâng zi de zi și sunt recunoscător
Am cel mai bun înger păzitor”, a scris Nadir atât pe contul de Facebook, dar și pe cel de Instagram.

“A nascut si a crescut copii frumosi si buni! A lasat cea mai mare comoara pe acest pamant. Va vegheaza de sus mereu!aeste mandra! ????❤️???????????? Era Berbeaca ca mine..o luptatoare”, “Păcat că nu poate să își strângă în brațe bijuteriile de nepoței ????! Odihnească-se in pace, este mulțumită credde ce ai realiza!” sunt două dintre comentariile lăsate de apropiații artistului.

Prezentatorul Răzvan Simion a lăsat un comentariu la poezia lui Nadir scrisă în memoria mamei sale, iar cântărețul a reacționat cu două emoticoane, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Răzvan Simion, printre celebritățile care au lăsat un comentariu la poezia lui Nadir scrisă în memoria mamei sale © Instagram
Răzvan Simion, printre celebritățile care au lăsat un comentariu la poezia lui Nadir scrisă în memoria mamei sale © Instagram

Nadir a participat în trecut la emisiunea “X Factor”. El și partenera sa de viață au împreună doi copii: o fetiță și un băiețel.