Nadine, aşa cum nu ai mai văzut-o! Cum arată cu părul desfăcut şi cum o vezi în emisiunea de la TVR

Publicat: 04/03/2020 | 15:29

Nadine scoate la inveală unul dintre cele mai mari secrete ale sale. Dezvăluiri despre un subiect pe care l-a evitat mereu! Vezi cum arată părul ei natural, dar şi cum îşi îngrijeşte podoaba capilară.

Citește și: Nadine a rememorat perioada cumplită trăită în orfelinat. Mărturiile sale îți sfâșie inima

Cum arată Nadine cu părul desfăcut

Când era copil, ascundea diverse mici obiecte în părul ei, iar copiii trebuia să le gasească. De exemplu, radiera. Copiii căutau în pantofi sau buzunare, însă niciodată în păr. Mă amuza teribil să le văd frustrarea copilăroasă.

Aşa arată Nadine în varianta naturală, cu părul nearanjat. Deşi poate majoritatea ar spune că o prinde foarte bine varianta naturală a podoabei capilare, simpatica vedetă de la TVR susţine: “Relaţia cu părul îmi stârneşte stânjeneala, nu pentru că el nu ar fi un păr superb sau nu mi-ar sta bine! Dimpotrivă! Ci pentru că eu, deşi «propovăduiesc» naturaleţea şi întoarcerea la sine, îmi intind părul pentru a mă omogeniza cu masa. Înţeleg de ce, la nivel conştient: ne dorim ca toţi să fim la fel, însă acest instinct atât de primar de omogenizare, mă aşteptam să nu mai existe în sistemul meu intern”.

Dacă în perioada filmărilor, transmisiunilor în direct, vedeta preferă o variantă în care părul ei este prins, pe timpul verii, de exemplu, o poţi întâlni cu look-ul natural.

“Vacanţa de vară a copilului o investesc, exclusiv, în copil, adică nu am filmări sau evenimente, şi atunci, în timpul verii, profit de acest fapt pentru a sta cu părul meu mare, care abia intră în maşina :)). În schimb, acum, când filmez, prefer să îl ţin întins, pentru că e mai potrivit pentru un studio de televiziune. Aveam pretenţii de la mine ca până la această vârstă, de 43 de ani, să fac pace cu faptul că în orice situaţie de viaţă, este mai bine să fiu naturală, însă se pare că evoluţia mea are nevoie de ranforsare şi în această zonă a vieţii mele”.

Nadine ne dezvăluie cum îşi îngrijeşte părul, dacă are nevoie de un tratament special: “Părul african, de fel, este un păr uscat şi casant, de aceea sunt nevoită să folosesc tot soiul de creme cumparate de pe afară, care înmoaie, cât de cât, firul de păr. Cu ajutorul acestor creme reuşesc să îl întind şi/sau să îl ondulez. Despre coafat nu poate fi vorba la părul meu. Coafat înseamnă că dimineaţa îmi ud mâinile cu apă şi încep să trag vertiginos în toate părţile de el pentru a-l scoate de unde s-a ghemotocit. Atât! S-a mai întâmplat să bag pieptănul în el şi să rămân doar cu mânerul, iar pieptănul să îl pot scoate doar cu ajutor”.

La spălat e cu totul altă distracţie: “spălatul este dificil pentru că este greu să bagi degetele prin el pentru a ajunge la scalp. Stau sub duş lăsând apa sa curgă multă vreme până ea ajunge la rădăcină, pentru că se face tot ca vata udă, prin care nu mai trece nimic, nici apa, nici degetele. Mi-am cumpărat, din magazinele cu produse speciale pentru păr african, o perie specială cu un fel de „țepi” moi, cu ajutorul căreia mă spăl. După ce l-am spălat, sub nici o formă vara, de exemplu, nu pot ieşi pe uşă cu părul ud, aşa cum mai fac prietenele mele de rasă caucaziană (europeană), în ideea că se va usca de la soare… Pot sta o zi întreagă afară, iar a doua zi, la rădăcină, părul să fie tot ud”, ne-a mai dezvăluit simpatica Nadine.

Şi Noah, băiatul lui Nadine, are un păr superb, “fiind o combinaţie între al meu şi al tatălui său (Apostolescu). Are firul ondulat, nu creț, lucru care face toată diferenţa în uşurinţa cu care se întreţine. Părul şi-l poartă după cum doreşte. El decide când să fie tuns şi când nu. De obicei, îşi lasă părul lung”, ne-a mai povestit Nadine.

Din 16 martie, pe Nadine o putem vedea la TVR 1 cu ediţii în direct ale emisiunii care îi poartă numele. Show-ul prezentat de ea la TVR 1, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 18:35, aduce în faţa publicului oameni cunoscuţi, în ale căror poveşti de viaţă telespectatorii să poată găsi idei, soluţii pentru situaţii sau probleme cu care se confruntă.