Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi, dar și alte celebrități apar în noul clip al melodiei lansată de Smiley și Cabron! Cum s-au descurcat la filmări și cum au fost surprinși cei care se luptă cu noul coronavirus

Publicat: 13/04/2020 | 22:01

Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi, dar și alte celebrități de la noi apar în noul clip al melodiei lansată de curând de Smiley și Cabron, respectiv “Cine-i salvează pe eroi?”. Proiectul a fost realizat la inițiativa oficialilor din Ministerul Afacerilor Interne și mulți dintre cei care au văzut imaginile nu și-au putut stăpâni lacrimile. În video-ul de mai jos, puteți vedea cum s-au descurcat la filmări persoanele publice, dar cum au fost surprinși cei aflați în războiul cu noul coronavirus. 

Citește și: Amalia Enache și Maia Morgenstern se implică în lupta contra pandemiei de coronavirus: “Să facem bine ca să ne facem bine”

Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi, dar și alte celebrități, în noul clip al melodiei lansată de Smiley și Cabron

În noul videoclip realizat pentru “Cine-i salvează pe eroi?”, piesă lansată la începutul acestei luni de Smiley și Cabron, apar cadre medicale, polițiști și alți lucrători direct implicați în războiul cu noul coronavirus. La un moment dat, refrenul este transformat în limbaj mimico-gestual de Bogdan Anicescu. Iar versurile cântate de rapper sunt fredonate de: Ianis Hagi, Simona Halep, Maia Morgenstern, medicul Radu Zamfir, Nadia Comăneci și Horațiu Mălăele.

Află și: S-a aflat! Câți bani a donat Simona Halep în lupta cu COVID-19. “Stăteam în casă cu Toni și…”

“Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim! Mulțumim Smiley, Ianis Hagi, Simona Halep, Nadia Comaneci, @maiamorgenstern, @horatiumalaele, @raduzamfir, @victorrebengiuc!” este mesajul care a însoțit clipul de mai sus, publicat în urmă cu câteva ore pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Citește și: Gina Pistol, filmată în timp ce îl sărută pe Smiley: “Te iubesc”. Cum a reacționat prezentatorul de la Românii au Talent și dezvăluirile făcute despre viața lor în vreme de coronavirus | VIDEO

Clipul se încheie cu un mesaj emoționant transmis de actorul Victor Rebengiuc. Video-ul a fost văzut de zeci de mii de oameni și a fost distribuit de aproape 10.000 de persoane în 24 de ore de la apariția lui pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.