Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit nunta de argint! Ce și-au transmis cei doi? „Cel mai norocos tip din lume”

Publicat: 28/04/2021 | 09:50

În anul 1996, Nadia Comăneci și Bart Conner și-au unit destinele. De atunci au fost de nedespărțit și au construit împreună o căsnicie frumoasă. Cei doi și-au sărbătorit nunta de argint în data de 27 aprilie.

Fosta gimnastă Nadia Comăneci și Bart Conner au împlinit 25 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, cei doi și-au transmis câte ceva pe rețelele de socializare și au marcat evenimentul. Relația acestor este înfloritoare și pare că nimic nu îi va despărți. (CITEȘTE ȘI: CELE TREI MINUNI CARE AU SALVAT-O DE LA MOARTE PE NADIA COMĂNECI. „AVEM O ÎNTREAGĂ TRADIŢIE A POVEŞTILOR DESPRE…”)

Nadia Comăneci a împărtășit marele eveniment și cu urmăritorii din mediul online. Aceasta a postat mai multe fotografii în care apare alături de soțul ei și i-a transmis acestuia un mesaj. „La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Nici bărbatul nu a uitat de aniversare și a transmis și el un mesaj. Mai mult acesta s-a declarat cel mai norocos tip din lume pentru faptul că a întâlnit-o pe fost gimnastă și a avut ocazia să întemeieze o familie alături de ea.

„La mulți ani, 25 de ani, Nadia Comăneci. De la cel mai norocos tip din lume!”, a scris și sportivul american pe Facebook.

Nadia Comăneci, o căsnicie fericită

Nadia Comăneci și Bart Conner sunt împreună, în mod oficial, de 25 de ani. Cei doi au un băiat, în vârstă de 15 ani, Paul Dylan. Fosta gimnastă și soțul său și-au unite destinele în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în București, iar nașii lor au fost Adrian Năstase și soția lui, Dana.

Evenimentul a fost unul deosebit pentru ambii soți, iar după ceremonia religioasă, Nadia Comăneci a declarat că „Olimpiada de la Montreal din 1976 a căzut pe locul doi”.

(VEZI ȘI: CE MESAJ TRANSMITE NADIA COMĂNECI, DIN OKLAHOMA, CĂTRE TOȚI ROMÂNII)

 

Sursa foto: Instagram