Nadia Comăneci își va face vaccinul împotriva COVID-19. Cum petrece fosta gimnastă de sărbători „N-am ieșit din bârlog cu pandemia asta”

Publicat: 25/12/2020 | 16:13

Nadia Comăneci petrece sărbătorile în familie, în America. Fosta gimnastă este stabilită în Oklahoma, SUA, din luna martie, de când pandemia de coronavirus a lovit Statele Untie ale Americii. Nadia  a precizat că se va vaccine anti-COVID-19.

”N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față”, a declarat Nadia Comăneci.

”Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a adăugat Nadia Comăneci.

Considerată unul dintre cei mai valoroși ambasadori ai României, Nadia Comăneci era invitată la evenimente speciale care aveau loc pe întreg globul.

Nadia Comăneci a amintit și despre succesul gimnastelor la Campionatul European 2020, sperând ca anul care vine să fie unul mult mai bun pentru toți românii.

 ”Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”, a transmis Nadia Comăneci la Digi Sport.