Nadia Comăneci, apariție de senzație la Gala Laureus 2020

Publicat: 18/02/2020 | 20:57

Nadia Comăneci are 58 de ani și arată incredibil. Recent, la un eveniment fastuos a reușit să impresioneze pe toată lumea cu o apariție elegantă, glamour. Fosta gimnastă a strălucit pe covorul roșu.

Nadia Comăneci a fost prezentă la Gala Laureus 2020.  Evenimentul oferă premii de excelență în sport și a avut loc la Berlin. Printre invitați s-au aflat nume mari atât din industria filmului, cât și a sportului. Gala din capitala germană a fost prezentată de Sharon Stone. (CITEȘTE ȘI: CE A SPUS NADIA COMĂNECI DESPRE SIMONA HALEP, DUPĂ VICTORIA DE LA WIMBLEDON 2019)

Fosta gimnastă a stat alături de staruri internaționale și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de unul dintre invitații speciali, actorul Hugh Grant, unul dintre cei mai cunoscuți actori britanici. El este cunoscut pentru filme ca: „Four weddings and a funeral”, pentru care a câștigat Premiul BAFTA, respectiv Golden Globe, „Notting Hill” și „About a boy”.

Nadia Comăneci este implicată săptămânal în tot felul de evenimente, atât în Europa, cât și în America. Ea este membru de prestigiu al organizației Laureus World Sports Academy, ce decernează anual premii de excelență în sportul internațional. Această  asociație reunește peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor.

În cadrul galei au fost prezente nume celebre ca: Boris Becker, Cafu, Fabian Cancellara, Luis Figo, Ruud Gullit, Michael Johnson, Edwin Moses, Mark Spitz și Katarina Witt. Printre câștigători s-a numărat și Messi care a câștigat premiul pentru cel mai bun sportiv al anului, iar gimnasta Simone Biles a cucerit premiul la feminin.

Un alt premiu a fost acordat ciclistul Egan Bernal, învingător în Turul Franței, care a fost numit Revelația Anului. Echipa anului a fost desemnată naționala de rugby a Africii de Sud, campioană mondială în 2019.