“Nababul de la Metrorex” s-a anturat cu ex-iubita “Regelui vieții de noapte” din anii ‘90. I-am filmat în timp ce…

Publicat: 08/04/2020 | 00:01

În plină pandemie de coronavirus, se strâng rândurile în lumea bună. Nababul de la Metrorex” s-a anturat cu ex-iubita Regelui vieții de noapte” din anii ’90. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ”CEL MAI BOGAT ŞOMER” DIN ROMÂNIA ARE ŞARM LA 55 DE ANI. ”NABABUL” A FLIRTAT LA O ŢIGARĂ PE TROTUAR!)

Criza provocată de coronavirus a provocat o strângere de rânduri în lumea bună. „Nababul de la Metrorex”, cum mai este cunoscut Aurel Radu,  s-a anturat cu ex-iubita “Regelui vieții de noapte” din anii ’90, Sorin Mărcuș.

Au lăsat acasă echipamentul de protecție

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe ”Nababul de la Metrorex”, aşa cum mai este cunoscut fostul director al regiei, Aurel Radu, în zona de nord a Capitalei. Cum pentru Aurel Radu nu este un lucru deloc neobişnuit să se afle în compania diverselor doamne şi domnişoare celebre, prin Capitală, acesta a fost văzut în compania fostei iubite a lui Sorin Mărcuș, „Regele vieții de noapte” din anii ’90.

Fără să poarte mască ori mănuși de protecție, Aurel Radu s-a plimbat în jurul Parcului Herăstrău alături de Florentina Opriș, care, la rândul ei, a lăsat acasă ”echipamentul de pandemie”. Cei doi, ”Nababul de la Metrorex” și vedeta de la Kanal D, au mers agale și au discutat pe îndelete, într-o atmosferă extrem de prietenoasă. Din câte se pare, „nababul” și companioana lui au simțit nevoia de o evadare în natură după săptămânile de izolare. (VEZI ȘI: UNDE SE ”ASCUNDE” BUGETARUL MULTIMILIONAR.”NABABUL DE LA METROREX” DUCE VIAŢĂ DE LUX ŞI ÎN ŞOMAJ)

Aurel Radu și Florentina Opriș au ținut cont de „distanțarea socială”

Aurel Radu a fost implicat în mai multe controverse!

„Nababul de la Metrorex“, aşa cum mai este cunoscut fostul director al regiei, Aurel Radu, are o istorie destul de presărată de controverse. Bărbatul a părăsit cârma Metrorex, iar imediat a devenit cel mai bogat şomer din România. Numele său a apărut în mai multe anchete ale DNA, printre care şi celebrul dosar Microsoft, iar despre toate acestea am scris AICI. Mai multe licitaţii din vremea când conducea Metrorex au ajuns să fie investigate de procurori, iar Aurel Radu a fost nevoit să-şi prezinte demisia, în martie 2015. (NU RATA: SOMER DE LUX, FOSTUL NABAB DE LA METROREX ARE POFTE NOCTURNE CU O BLONDA TINERICA!)

“Nababul de la Metrorex” și ex-iubita “Regelui vieții de noapte” din anii ‘90

Florentina Opriș, drama neștiută!

În 2012, Florentina Opriş a rămas văduvă, după ce soţul ei a pierdut lupta cu o maladie foarte rară. Vedeta Kanal D avea doar 43 de ani atunci şi un fiu de 19, iar momentele care au urmat au fost groaznice. Florentina şi soţul ei erau împreună de 24 de ani şi în tot acest timp care a trecut de la pierderea celui drag a acumulat suficientă experienţă încât să le ajute, cu sfaturi, pe femeile care au trecut prin situaţii similare.

Florentina și Sorin Mărcuș s-au iubit de la sfârșitul anului 2013 și s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună. “Sorin Mărcuș a venit în viața mea într-un moment în care eu nu credeam absolut deloc. Mă bucur că s-a întâmplat așa, este o etapă importantă din viața mea. Eu am fost căsătorită 24 de ani și am fost foarte fericită. Nu m-am gândit niciodată că cineva va mai intra în viață mea. În acest moment mă bucur de tot ceea ce este. Mă simt foarte echilibrată. Un om este echilibrat atunci când are lângă el persoana potrivită. Eu 24 de ani am fost foarte echilibrată și m-am simțit incredibil de bine. Acum simt că același lucru mi se întâmplă”, spunea Florentina Opriș la vremea respectivă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)