N-o mai recunoști pe stradă! Cum arată Antonia cu breton. Fanii au rămas mască

Publicat: 19/02/2020 | 16:39

N-o mai recunoști pe stradă! Antonia și-a uimit fanii cu ultimele ipostaze în care s-a filmat pe Instagram. Artista și-a făcut breton, iar schimbarea este radicală.

Fără doar și poate, Antonia este una dintre cele mai excentrice artiste din showbiz-ul românesc. Pe lângă faptul că a fost înzestrată de Mama Natură cu o frumusețe răpitoare, cântăreața reușește mereu să își surprindă fanii cu ținute spectaculoase și cu schimbări de look radicale.

Așa cum s-a întâmplat și astăzi când artista s-a filmat într-o ipostază de nerecunoscut! Antonia a apărut cu breton, iar fanii au rămas mască. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PARTICIPAREA LA ASIA EXPRESS: “MĂ DUC CU MAMA”)

Antonia, schimbare de look

Antonia și-a operat din nou bustul

Acum ceva timp, Antonia și-a anunțat fanii că anulează unul dintre concertele sale, din cauza faptului că trebuie să se opereze de urgență. Câteva zile mai târziu, artista le-a dezvăluit tuturor că s-a operat la sâni pentru a doua oară și se simte extrem de bine. Cu toate acestea, nimeni nu a înțeles motivul intervenției chirurgicale.

După ce a fost întrebată în repetate rânduri de ce a ales să se opereze din nou la sâni, Antonia a spus lucrurilor pe nume! (VEZI ȘI: ANTONIA, 10 DEZVĂLUIRI INCITANTE DESPRE VIAȚA EI SEXUALĂ! A MĂRTURISIT UNA DINTRE POZIȚIILE PREFERATE DIN TIMPUL PARTIDELOR DE AMOR: “MAMĂ, CE NOROC PE VELEA, MĂ!”)

”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a mărturisit Antonia pentru Click!