N-o mai recunoști pe stradă! Anamaria Prodan, schimbare radicală de look

Publicat: 16/02/2020 | 20:14

N-o mai recunoști pe stradă! Anamaria Prodan a mers la un hair-stylist și și-a făcut o schimbare radicală de look.

Fără doar și poate, Anamaria Pordan este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Vedeta știe să-și pună atuurile în evidență, iar atunci când vrea să-și satisfacă vreo dorință nu se uită deloc la bani. Așa cum s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când a trecut pragul unui hair-stylist pentru o schimbare radicală de look.

Anamaria Prodan s-a lăsat pe mâna specialistului și și-a făcut o coafură în stil afro. Și, ce-i drept, o prinde de minune. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, DESPRE LOCUL DIN CASĂ ÎN CARE NU INTRĂ NICIODATĂ: “MI SE FACE RĂU, FAC MOARTE DE OM!”)

Anamaria Prodan, coafură în stil afro

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ)