N-o mai recunoști! Cum a ajuns să arate Alina Plugaru acum, la 10 ani după ce a agățat vibratorul în cui

Publicat: 16/12/2019 | 17:31

N-o mai recunoști! Cum a ajuns să arate Alina Plugaru acum, la 10 ani după ce a agățat vibratorul în cui.

Alina Plugaru nu mai joacă în filme pentru adulți, s-a retras din industrie în urmă cu aproximativ zece ani. Deși nu mai are aproape nimic în comun cu imaginea care a făcut-o vedetă, blondina are un public fidel, care reacționează la postările ei de ”fată cuminte”.

Alina Plugaru s-a schimbat complet. Blondina s-a tuns scurt și a renunțat complet la machiaj. Alina Plugaru a adoptat stilul natural și optează pentru haine largi, iar pozele ei nu mai sunt provocatoare deloc.

Alina Plugaru s-a schimbat complet

Alina Plugaru vrea să îşi deschidă şcoală de relaţii de cuplu, să învețe femeile cum se folosește un prezervativ sau cum să își păstreze bărbatul de alături. „Sunt foarte multe femei care nu ştiu cum se pune un prezervativ sau nu ştiu cum să îşi păstreze relaţia cu iubitul sau cu soţul. Primesc multe mesaje pe Facebook de la ele şi îmi spun că nu ştiu ce să facă să îşi păstreze relaţia, a spus Alina.

Ea are deja un salon de masaj erotic în Bucureşti, dedicat, cu precădere, bărbaţilor. Şcoala pe care o visează se adresează strict femeilor care au probleme în viaţa sexuală şi de cuplu. Blondina s-a făcut femeie de casă şi s-a angajat într-o relaţie serioasă. „Am un iubit de trei ani, sunt liniştită. Dar nu mă gândesc la o nuntă sau la un copil pentru că nu mă văd, momentan, mamă sau femeie măritată. Îmi este bine aşa cum sunt“, mărurisea Alina Plugaru în urmă cu câteva luni.