N-au ținut cont că sunt în direct la TV și…

Publicat: 16/02/2020 | 23:10
Că unele sunt tute, nu ne interesează, dar când sunt bătute… aproape că ne batem și noi capul cu ele. Cel mai nou episod de violență s-a petrecut în culisele unei emisiuni de scandal cu stil, acolo unde epitetele grosolane curg în valuri printre concurente. Fosta ispită de la ”Insula iubirii”, Maria Ilioiu, și fosta pupăză, Andreea Tonciu, s-au păruit până și-au smuls extensiile. Și nu sunt singurele care și-au șifonat operațiile estetice prin emisiuni TV. 
Loviturile încasate de Daniela Crudu de la iubitul croat pare că i-au zguduit pentru moment și pe politicieni. Protejarea femeilor trebuie întărită prin lege, altfel vom asista în continuare la tragedii fără margini. Că unele mai sfidează legile bunului simț, s-a văzut și la emisiunea… ”Scandal cu stil”, acolo unde două concurente s-au bătut în culise mai ceva ca-n ringul de K1. Protagonistele: o fosta ispită de la ”Insula iubirii”, Maria Ilioiu, și nimeni alta decât Andreea Tonciu. (CITEȘTE ȘI: VEDETELE DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-AU LUAT DE PĂR (LA PROPRIU) ÎN CULISE: ”EȘTI O C#@%Ă CARE SE VINDE PE 100 € ȘI MAI DĂ ȘI 50 REST!” + AU SUNAT LA 112 ȘI UN ECHIPAJ DE POLIȚIE A AJUNS LA PLATOU)
”Această Tonciulina și-a permis să mă facă pe mine prostituată. După ce m-a jignit, eu am spus așa: ”Oameni buni, voi știți ce face Andreea când primește 100 de euro pentru a face sex? Dă 50 euro rest”. Toată lumea a râs, moment în care ea a venit de la spate și mi-a pus mâna în păr. În momentul acela n-am făcut decât să o iau și să o jumulesc ca pe o găină. Dacă vreți, vă și arăt”, a spus Maria Ilioiu.

Nu că ar fi Maria Ilioiu de nasul lui Tonciu, dar fosta pupăză are antecedente și mai ales antrenamente. Andreea Tonciu s-a mai păruit, în trecut, cu Sânziana Buruiană chiar în reality show-ul lor. Tot în categoria ”Girl power” intră și Simona Trașcă. Blondinei i-au zburat picioarele și pumnii într-un bărbat din a cărui gură ar fi ieșit cuvinte de ocară.Lupte s-au dus și între un semi-cântăreț și o divă de dorobanți. Pentru că nu i-a răspuns avansurilor, Oana i-a oferit lui Marius Baldovin altfel de dulcețuri… din struguri. (VEZI ȘI: CE MESAJ I-A TRANSMIS LAURENȚIU REGHECAMPF SOȚIEI SALE, DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. ANAMARIA PRODAN A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE)

Pumnii mei minte nu are, te lovesc și chiar te doare. Lovitura de K1 aplicată de Anamaria Prodan, ba din gelozie sau din orgolii profesionale, a zdruncinat nu doar maxilarul lui Dan Alexa ci întreaga țară. Și n-ar fi prima oară când femeile își încordează mușchii și dovedesc că bărbații pot fi la mâna lor oricând.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)