N-ai fi zis! Cum decurg partidele de amor dintre Antonia și Alex Velea

Publicat: 20/12/2019 | 10:57

Antonia și Alex Velea oferă, tot timpul, subiecte care îi determină pe fanii lor să savureze fiecare declarație. Viața intimă a cuplului este un subiect ”fierbinte”, anumite detalii picante fiind așteptate cu interes crescând.

Alex Velea și frumoasa Antonia au trecut printr-un test-fulger în timpul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar amândoi s-au dovedit a fi invitați ”descurcăreți” și plini de vervă. Au lăsat inhibițiile deoparte, au avut umorul la purtător, cum se spune, provocarea i-a făcut să zâmbească ”în doi”. Alex Velea și-a adus aminte că a fost pe o plajă de nudiști, atunci când era mai mic, iar Antonia nu s-a sfiit să mărturisească și că a făcut… ”pipi în locuri publice”. 

În ceea ce privește partidele de sex – fiindcă testul-fulger a conținut și o astfel de întrebare -, Alex Velea și Antonia au mărturisit că au făcut ”sex în piscină”. 

”Am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex

Antonia nu are fantezii sexuale și, pe de altă parte, a declarat vedeta nici nu își dorește așa ceva. Totuși, adoptând și o atitudine oarecum ironică, vedeta a mărturisit că ea și Velea fac dragoste… pe muzică metalică.

“Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, mărturiseşte Antonia.